Lag ditt eget unike navn.

Få ditt eget domene, og begynn å bygge merkevaren din slik at kunder alltid vet hvor de finner deg.

Vista x Wix Domain name

Hva er et domenenavn og hvorfor er det viktig?

Et domenenavn er adressen din på nettet. Enda viktigere, det rette domenenavnet hjelper de besøkende med å finne deg på nettet, øker troverdigheten til merkevaren din og får øyeblikkelig nettsiden din til å se profesjonell ut. Komme i gang – finn det rette domenenavnet for virksomheten din og bygg en komplett tilstedeværelse på nettet med Vista x Wix.

Hvorfor få domenenavnet ditt via Vista x Wix?

Vista x Wix tilbyr en alt-i-ett-løsning for å bygge en komplett, profesjonell tilstedeværelse på nettet. Registrer ditt kostnadsfrie nettsted-domene med Vista x Wix, og få en problemfri integrasjon med Wix-produkter.

En årlig Premium-plan gir deg en kupong på et kostnadsfritt domene i ett år.

Search for a domain

Domenesikkerhet

Wix praktiserer privat domeneregistrering, noe som betyr at din personlige informasjon er sikret og at du unngår søppelpost fra tredjeparter.

Få hjelp hele døgnet

Støtteteamet vårt er her for å hjelpe deg. Chat med oss, les artikler og se kostnadsfrie videoer for å finne svar på det du trenger.

Gratis webhotell

Føl deg trygg når du bygger et nettsted med Wix – du får automatisk gratis webhotell på våre pålitelige servere.

Lag ditt eget tilpassede nettsted

Begynn med en mal, bygg alt fra bunnen av, eller la Wix ADI lage en unik nettside for deg. Bruk hundrevis av designfunksjoner for å lage nettstedet du ønsker, og legg til profesjonelt verktøy for å administrere og skape vekst for virksomheten din på nettet.

Ved å klikke på «Komme i gang gratis» og registrere deg for en Vista x Wix-konto, har du lest og godkjent Wix’ Vilkår for bruk og bekrefter Wix’ {{link(text=" Personvernerklæring", key="wixPrivacyPolicyUrl")}}. Vista og Wix deler opplysningene dine med hverandre i henhold til reglene deres for personvern.

Over 4 millioner kunder velger Wix.

Bli en del av dem, og finn det beste domenet for akkurat din virksomhet.