Loading...

Gjør posten mer personlig. Adresseetiketter introduserer bedriften din med stil.

  • 2 størrelser
  • Hvitt papir
  • Solid klister
  • Sterkt fullfargetrykk
  • Trykkes på ark
  • Bestill ned til ett eksemplar (4 store etiketter eller 10 små)

Design et merke som kundene kommer til å huske
De tilpassede adresseetikettene våre lar deg spare tid og krefter samtidig som du presenterer bedriften din med en profesjonell look på konvolutter, pakker og nettbestillinger. Disse holdbare adresseetikettene er også en budsjettvennlig måte å sørge for enhetlig markedsføringsmateriale på. Disse adresseetikettene trykkes på hvitt papir og er enkle å skrive på hvis du ønsker å tilpasse dem enda mer.

Bestill få eksemplarer
Disse adresseetikettene har sterkt lim som sørger for at de sitter der de skal under frakten. Ikke sikker på om det er slike adresseetiketter du trenger? Bestill ett ark med adresseetiketter (4 store etiketter eller 10 små) og prøv deg dem før du bestiller flere.

Enkelt design
Klar til å starte? Se alle designalternativene våre. Når du har funnet et design du liker, kan du gjøre det helt spesielt ved å legge til et personlig preg med bakgrunnsfarge, former eller tekst. Vi tar oss av resten: Du får et profesjonelt trykt design på materialet du selv har valgt. De flotte adresseetikettene leveres klare til bruk.

VistaPrint tilbyr Adresseetiketter designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign