Loading...

Bryt grenser ved å skape noe helt unikt. Design klistremerker med utstansing med helt unik form.

  • 6 størrelser
  • Klistremerker med tilpasset form
  • Antall klistremerker per ark er avhengig av størrelsen
  • Hvitt papir og gjennomsiktig plast
  • Bestill så få som 1 klistremerkeark
  • Ekstra tykk bakside med flik

Merk: Når du bestiller, merk deg at «antall enheter» refererer til antall ark med klistremerker. Se størrelsestabellen for antall klistremerker per ark.

Like unike som merkevaren din
Er du på utkikk etter en unik og morsom måte å merke produktene eller pakkene dine på? Klistremerker med utstansing bidrar til at produktene og bedriften din skiller seg ut fra mengden. Disse klistremerkene med utstansing trykkes på hvitt papir eller gjennomsiktig plast og i den formen du ønsker. Du velger selv hvilket antall som passer best for deg: Trykk bare ett ark med klistremerker for små prosjekter, eller bestill et større opplag for mer omfattende prosjekter.

__Allsidig merking __
Klistremerker med utstansing passer perfekt til produkter og bestillinger på nettet. Bruk dem til å lukke glanspapir, merke bokser, forsegle konvolutter og mer. Du kan også klistre dem på hengelapper eller dele dem ut til kundene i gave.

Det er bare å laste opp
Klar til å starte ditt eget design? I designstudioet vårt kan du laste opp logo eller design og begynne å tilpasse produktet med en gang. Velg en bakgrunnsfarge og velg deretter en skjærelinje til klistremerkene som enten er en tilpasset eller standard form. Bare tenk på at hvis du velger gjennomsiktig plast, må du unngå .jpeg-filer og design med hvit bakgrunn. Bruk .pdf- eller .png-filer i stedet for å få det gjennomsiktige utseendet du ønsker. Når designet er ferdig, tar vi over. Vi trykker og sender klistremerkearkene klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign