Loading...

Design myke t-skjorter av høy kvalitet til festlige arrangement.

  • 7 farger
  • Størrelser fra S til 3XL
  • 160 g/m², lett 100 % organisk fairtrade bomull
  • Kan fås med trykk på hele forsiden, venstre bryst og baksiden
  • Antall fra 1 til 150
  • OEKO-TEX®-sertifisert

Dekor: Rett på plagget med ubegrensede farger og design. Livlig og langvarig trykk. Myk følelse, komfortabel bruk.

Passform: Standard.

Vaskeanvisninger: Vaskes i maskin på vrangen i kaldt vann. Bør ikke blekes, vaskes i tørketrommel eller sendes til rens. Områder med dekor må ikke strykes.

Feiring med stil Det er helt sant – noen anledninger blir morsommere med matchende t-skjorter. Uansett om du skal arrangere utdrikkingslag eller feire jubileum, kan tilpassede t-skjorter til arrangement skape en helhetlig look som tar stemningen til nye høyder og får alle i festhumør. Og selv senere hen blir utdrikningslags- og bursdags-t-skjorter til minner om morsomme feiringer. Hyrer du frivillige til et lokalt arrangement? Skal du utstyre vennene dine til en fottur? T-skjorter med trykk til arrangement passer utmerket til slike anledninger også. Hos oss kan du trykke så få som ett eksemplar, så hvis du trenger bare én t-skjorte til lederen eller hovedpersonen, kan du bestille det hos oss.

__ Myk overflate, utmerket kvalitet__
Vi tilbyr CottoVer®-skjorter produsert av sertifisert bomull fra OEKO-TEX®, noe som betyr at stoffet er fremstilt uten bruk av skadelige kjemikaler og føles god mot huden. Party-t-skjortene er også lette, noe som passer godt i hverdagen. Designet trykkes med sterkt fullfargetrykk, slik at alle detaljene kommer til sin rett med riktige farger (perfekt for bilder og illustrasjoner).

En helt spesiell opplevelse
Med enkel bildeopplasting og ulike design for alle slags arrangementer, er stressfritt å designe en perfekt t-skjorte til arrangement hos oss. Det eneste du trenger å gjøre, er å gå til galleriet, filtrere etter stil og velge tema for arrangementet ditt. Etter at du har valgt en mal, kan du legge til egen tekst (ikke glem at du kan trykke på baksiden av t-skjorten også). Du kan til og med skrive unike navn på hver t-skjorte ved å klikke på «Navn» i designstudioet. Finner du ikke noe som passer? Ikke noe problem. Designekspertene våre kan hjelpe deg med å skape en helt unik party-t-skjorte.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign