Gå til hovedinnhold

Gaveesker

Lag emballasje som er gøy å åpne med tilpassede esker. Fullfargetrykk med fire størrelser å velge i. Mer informasjon
Størrelse
Sider for trykk
Underlag
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 5 størrelser
  • 1,8 mm hvit eller brun papp (e-flute)
  • Skarpt fullfargetrykk
  • Kan trykkes på innsiden
  • Solid, med lukking foran

Meldingsklar emballasje

Når du vil gjøre et varig inntrykk med emballasjen din, betyr presentasjonen alt – uansett om du driver e-handel, markedsfører arrangementer eller har en fysisk butikk. Tilpassede gaveesker skaper spenning hos kundene når pakken leveres. Du kan tilpasse både utsiden og innsiden av gaveesken din og fremheve personligheten og stilen din. Dette er en detalj kundene dine legger merke til – og viser til andre.

Enkel å montere og sende

Finnes i 5 størrelser, og du kan velge enten hvit eller brun bølgepapp (e-flute). Gaveeskene er solide nok til å sende små til mellomstore produkter uten behov for ytterligere emballasje. Og åpningen foran gjør hver eneste utpakning spennende.

3D-designopplevelse

Er du klar til å begynn utformingen? Med 3D-designstudioet vårt, kan du enkelt og bekymringsfritt lage dine egne gaveesker. Etter at du har lastet opp logo eller bilde, kan du legge til tilpassede detaljer som bakgrunner, mønstre og maler for å sette sammen et iøynefallende design. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Gaveeskene dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign