Gå til hovedinnhold

Gaveesker

Lag emballasje som er gøy å åpne med tilpassede esker. Fullfargetrykk med fire størrelser å velge i. Mer informasjon

Størrelse
Utskriftsområde
Materiale
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 5 størrelser
  • 1,8 mm hvit eller brun papp (e-flute)
  • Skarpt fullfargetrykk
  • Kan trykkes på innsiden
  • Esker uten trykk er også tilgjengelig
  • Solid, med lukking foran

Meldingsklar emballasje

Når du vil gjøre et varig inntrykk med emballasjen din, betyr presentasjonen alt – uansett om du driver e-handel, markedsfører arrangementer eller har en fysisk butikk. Tilpassede gaveesker skaper spenning hos kundene når pakken leveres. Du kan tilpasse gaveesken både inn- og utvendig for å vise frem merkevaren din, eller du kan bestille esken som den er, uten trykk. Kundene legger nok merke til tilpassede design og kan komme til å vise det til andre.

Enkel montering og forsendelse

Tilbys i fem størrelser og i hvit eller brun papp (e-flute). Eskene er solide og passer til å sende små og mellomstore varer – uten ekstra emballasje. Og åpningen foran gjør hver eneste utpakning spennende.

3D-designopplevelse

Er du klar til å begynne utformingen? Med 3D-designstudioet vårt, kan du enkelt og bekymringsfritt lage dine egne gaveesker. Etter at du har lastet opp logo eller bilde, kan du legge til tilpassede detaljer som bakgrunner, mønstre og maler for å sette sammen et iøynefallende design. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Gaveeskene dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign