Gå til hovedinnhold

Sett av dagen-magneter

Annonser din store dag med en liten vri. Sjekk ut våre egendefinerbare designmaler og se hvor enkelt det er å laste opp design. Mer informasjon

100 % tilfredshetsgaranti
  • 139 x 107 mm
  • Matt magnetisk ark
  • Kraftig fullfargetrykk
  • Kan leveres med konvolutter

Gratulerer med kommende bryllup! Kjøleskapsmagneter er en både morsom og praktisk måte å annonsere den glade nyheten på. De sørger for at både bryllupsdatoen og informasjonen er godt synlig for gjestene. Alle kan feste magneten på kjøleskapet og telle ned. Med flotte og holdbare magneter i fotokvalitet, blir dette lett til varige minner selv etter at bryllupet er over. Er du klar til å designe dine egne kjøleskapsmagneter?

Begynn med å se gjennom utvalget vårt av maler som du kan tilpasse til ditt eget design. Når du finner en mal som passer din stil, hjelper vi deg med å legge til informasjon som bilde, navn, dato, URL-adresse til hjemmeside og lignende. Alt i vårt enkle og smarte designstudio. Når du har designet ferdig, legger du inn bestillingen. Resten ordner vi. Vi trykker og pakker bestillingen din profesjonelt og sender den til deg, slik at du kan sende det glade budskapet ut til venner og familie.

VistaPrint tilbyr Sett av dagen-magneter designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign