Loading...

Bli lagt merke til fra alle kanter med tilpassede postpakker.

  • 5 størrelser
  • 1,8 mm hvit eller brun e-flute-papp
  • Fullfargetrykk over det hele
  • Mulighet for trykk på innsiden
  • Antall fra 1 til 1000

Monteringsveiledning: Last ned denne PDF-filen for å montere postpakken din.

Kostnadseffektiv markedsføring
Når du bruker postpakker til produktene dine, får du både en kostnadseffektiv pakkeløsning og en ekstra mulighet til å vise frem merkevaren din. De store postpakkene våre er designet for å beskytte produktene dine og sette dem i godt lys, både under transport og lagring.

Solide og enkle å montere
Trykkes med fullfargetrykk i den størrelsen du ønsker (5 størrelser tilgjengelig). Eskene våre med vippelokk tilbys i hvit eller brun e-flute-papp. De er solide og enkle å montere – et godt emballasjevalg for klær, forbruksvarer og matvarer. Og med valgfritt trykk på innsiden kan du designe en stor postpakke som blir lagt merke til i posten, på dørstokken og i hendene deres.

3D-design
Er du klar til å designe dine egne postpakker? Begynn med å se gjennom galleriet med designmaler du kan tilpasse. (Hvis du allerede har en design som er fiks og ferdig, kan du bruke den enkle opplastingsfunksjonen vår.) Etter at du har lastet opp logo eller bilde i 3D designstudioet vårt, kan du legge til egne detaljer som bakgrunner, mønstre og maler for å sette sammen et iøynefallende design. (Husk å fjerne alle hjelpelinjene før du sender inn designet, slik at de ikke blir trykket på det ferdige produktet.) Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Postpakkene dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign