Gå til hovedinnhold
Loading...

Postpakker

Sett merkevaren din på større produkter eller forsendelser med stort volum med postpakker. Solid papp i 5 størrelser. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse (B x D x H)
Materiale
Utskriftsområde
Antall
 
Begynn utformingenLage fra bunnen av
100 % tilfredshetsgaranti

Bli lagt merke til fra alle kanter med tilpassede postpakker.

  • 5 størrelser
  • 1,8 mm hvit eller brun e-flute-papp
  • Fullfargetrykk over det hele
  • Mulighet for trykk på innsiden
  • Antall fra 1 til 1000

Kostnadseffektiv markedsføring

Når du bruker postpakker til produktene dine, får du både en kostnadseffektiv pakkeløsning og en ekstra mulighet til å vise frem merkevaren din. De store postpakkene er designet for å holde produktene dine trygge og se bra ut, både under transport og ved oppbevaring.

Holdbare og enkle å montere

De tilpassede eskene med vippelokk er trykt i fullfarge og finnes i fem valgfrie størrelser. De er laget av hvit eller brun e-flute-papp. De er solide og enkle å montere – et godt emballasjevalg for klær, forbruksvarer og matvarer. Og med valgfritt trykk på innsiden kan du designe en stor postpakke som blir lagt merke til i posten, på dørstokken deres og i hendene deres.

3D design-miljø

Er du klar til å lage dine egne tilpassede postpakker? Hvis du allerede har en design som er fiks og ferdig, kan du bruke den enkle opplastingsfunksjonen vår. Etter at du har lastet opp logo eller bilde i 3D-designstudioet vårt, kan du legge til tilpassede detaljer som bakgrunner, mønstre og maler for å sette sammen et iøynefallende design. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Postpakkene dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign