Loading...

Bli lagt merke til fra alle kanter med tilpassede postpakker.

  • Tilbys i fem størrelser
  • 1,8 mm hvit eller brun papp (e-flute)
  • Skarpt fullfargetrykk
  • Kan trykkes på innsiden
  • Fra 1 til 1000 eksemplarer

Kostnadseffektiv markedføring
Med tilpassede postpakker får du kostnadseffektiv markedsføring samtidig som du skaper ekstra oppmerksomhet rundt merkevaren din. De store postpakkene er designet for å holde produktene dine trygge og se bra ut, både under transport og ved oppbevaring.

Holdbare og enkle å montere
De tilpassede posteskene er trykt i fullfarge og finnes i fem valgfrie størrelser. De er laget av hvit eller brun e-flute-papp. De er solide og enkle å montere – et godt emballasjevalg for klær, forbruksvarer og matvarer. Og med valgfritt trykk på innsiden kan du designe en stor postpakke som blir lagt merke til i posten, på dørstokken deres og i hendene deres.

3D design-miljø
Er du klar til å lage dine egne tilpassede postpakker? Begynn med å se gjennom galleriet med designmaler du kan tilpasse. (Hvis du allerede har en design som er fiks og ferdig, kan du bruke den enkle opplastingsfunksjonen vår.) Etter at du har lastet opp logo eller bilde i 3D-designstudioet vårt, kan du legge til tilpassede detaljer som bakgrunner, mønstre og maler for å sette sammen et iøynefallende design. Hvis du skal bruke ditt eget design, må du huske å fjerne alle kantlinjene før du laster opp designet, ellers vises de på det ferdige produktet. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Postpakkene dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign