Loading...

Postpakker

Sett merkevaren din på større produkter eller forsendelser med stort volum med postpakker. Solid papp i 5 størrelser. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse (B x D x H)
Materiale
Områder med trykk
Antall
 
Begynn utformingenLage fra bunnen av
100 % tilfredshetsgaranti

Bli lagt merke til fra alle kanter med tilpassede postpakker.

  • Tilbys i fem størrelser
  • 1,8 mm hvit eller brun papp (e-flute)
  • Skarpt fullfargetrykk
  • Kan trykkes på innsiden
  • Fra 1 til 1000 eksemplarer

Kostnadseffektiv markedføring

Med tilpassede forsendelsesesker får du kostnadseffektiv markedsføring samtidig som du skaper ekstra oppmerksomhet rundt merkevaren din. De store postpakkene er designet for å holde produktene dine trygge og se bra ut, både under transport og ved oppbevaring.

Holdbare og enkle å montere

De tilpassede eskene med vippelokk er trykt i fullfarge og finnes i fem valgfrie størrelser. De er laget av hvit eller brun e-flute-papp. De er solide og enkle å montere – et godt emballasjevalg for klær, forbruksvarer og matvarer. Og med valgfritt trykk på innsiden kan du designe en stor postpakke som blir lagt merke til i posten, på dørstokken deres og i hendene deres.

3D design-miljø

Er du klar til å lage dine egne tilpassede postpakker? Hvis du allerede har en design, kan du bruke den enkle opplastingsfunksjonen vår. Etter at du har lastet opp logo eller bilde i 3D-designstudioet vårt, kan du legge til tilpassede detaljer som bakgrunner, mønstre og maler for å sette sammen et iøynefallende design. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Postpakkene dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign