Loading...

Plakater

Du kan friske opp et rom eller gjør om helt når det er så enkelt å få nye trykk til veggene. Se gjennom design du kan tilpasse, eller last opp ditt eget. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp bildet dittHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Du kan forvandle tomme områder til koselige kroker med plakater.

  • 3 størrelser
  • Opptil 5 papirkvaliteter avhengig av valgte størrelse
  • Vertikalt og horisontalt oppsett
  • Flott fullfargetrykk

Raskt, gøyalt, rimelig
Superenkelt å fornye interiøret. Lett og enkel å vise frem, kunsttrykk til veggene setter litt farge på rommet uten all planleggingen og utstyret som trengs for tyngre bilder. Den stilrene kvaliteten er spesielt egnet til barnerommene.

Designet for interiøret ditt
Enten du trenger plakater til soverommet eller vil prøve ut noe nytt, kan du velge blant 3 ulike plakatstørrelser og 5 papirkvaliteter for å lage det rette utrykket for veggen din. Og med et helt galleri fullt av design – fra raff grafikk til barnevennlige tegninger – så finner du stiler som passer inn i forskjellige interiør.

Enkel å bestille
For å lage en plakat velger du en størrelse og en papirkvalitet. Last opp det bildet du vil, eller se gjennom designgalleriet vårt. Når du har bestilt, setter vi igang med prosessen og trykker og frakter det hjem til deg. Det tilpassede produktet ditt kommer fiks ferdig og klart til å henges opp.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign