Loading...

Caps med trykk fra VistaPrint®

Går det an å ikke like denne supre capsen med trykk? Den er komfortabel, justerbar og uformell –med andre ord helt utmerket for at folk skal huske logoen din. Mer informasjon

Fetching compatible options
Farge
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Kjør litt stil med tilpassede capser.

  • Eksklusivt produkt fra Vista
  • 100 % bomull
  • Strukturert caps med 5 paneler
  • Justerbar stropp
  • One-size

Pynt: Fullfargetrykk (Varmeoverføring)

Vaskeanvisning: Kun flekkvask. Vi anbefaler at du ikke vasker capsen i vaskemaskin da dette kan ødelegge formen og designet.

Iøynefallende trykk

Ved å plassere logoen din på capser blir målgruppen din minnet om bedriften din til enhver tid. Logoer med fullfargetrykk kommer til å se bra ut på disse capsene. I tillegg fungerer capsene med trykk som utmerkede gaver på arrangementer, til ansatte og potensielle kunder.

Fungerer som et vandrende reklameskilt

Du kan lage tilpassede capser med trykk som passer til ulike antrekk i tråd med merkeuttrykket ditt. Capsene har en stropp som lar deg tilpasse formen. Hva med å bruke capsene til å lage et uniformt antrekk til de ansatte og vise frem logoen på samme tid?

Intuitivt designstudio

Klar til å starte? Sett ditt eget preg på capsen med trykk i designstudioet vårt på nettet og lag capser som setter bedriften din i rampelyset. Trykkteknikken vår tar med alle de små detaljene slik at designet ditt kommer til sin rett.

Hvit caps med trykk

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign