TilgjengelighetGå til hovedinnhold
Hvordan nedgraderer jeg et Premium nettsted?
Sist oppdatert 17. juni 2026.
Guide
For å nedgradere nettstedsabonnementet går du til Abonnementer på kontoen din, velger Administrer for det nåværende abonnementet, og så velger du et rimeligere abonnement.

Funksjoner som ikke inngår i det nedgraderte abonnementet, blir deaktivert når det nye abonnementet trer i kraft. Sørg for at det nye abonnementet inneholder de funksjonene du trenger, før du bestiller nedgraderingen.

Slik forbereder du deg på en nedgradering

1

Gå til Abonnementer

Gå til Min konto og velg deretter Abonnementer.

Seksjonen Mine abonnementer under Min konto viser nettstedsabonnementer.
2

Administrer abonnement

Finn abonnementet du vil endre, og velg Administrer.

Siden Mine abonnementer er åpen med en uthevet Administrer-knapp ved siden av et Premium nettstedsabonnement.
3

Endre abonnementet

Velg «Endre abonnement» øverst på siden, og velg «Bytt abonnement».

Siden for nettstedsabonnement med menyen Endre abonnement åpen og alternativet Bytt abonnement uthevet.
4

Velg et nytt abonnement

Velg et nytt abonnement blant de tilgjengelige pakkene, og klikk på Velg abonnement.

Siden «Endre Premium-abonnementet» viser alternative abonnement, inkludert Light, Core, Business og Business Elite, med knapper for å velge abonnement.
5

Bekreft endringen

Sjekk datoen for abonnementsendringen, og velg Bytt abonnement for å bekrefte.

En dialogboks for å bekrefte at nettstedsabonnementet skal endres til «Light», med knappene Bytt abonnement og Avbryt.
6

Sjekk statusen

Et gult banner i oversikten over abonnementene bekrefter den planlagte endringen. Du kan avbryte den planlagte endringen, fra dette banneret hvis du ombestemmer deg.

Siden Mine abonnementer med et gult banner som bekrefter en planlagt nedgradering til et Light-abonnement og en lenke for å avbryte nedgraderingen.


Kontakt kundestøtte på direkten

Trenger du hjelp?

Contact Us