Loading...

Mapper med enkel lomme

Hev nivået på det neste møtet, konferansen eller arrangementet med våre FSC®-sertifiserte mapper. Fullfargetrykk med enkel designopplasting. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Mappestil
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Hold orden på filer eller notater med mapper med enkel lomme.

  • 2 størrelser
  • 3 valgfrie papirkvaliteter
  • 1 innvendig lomme – 2 ulike stiler
  • Inkludert innstikk for visittkort
  • Tydelig fullfargetrykk
  • Antall fra 25 til 10000
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av materialer fra ansvarlig skogbruk

Vær profesjonell på hvert arrangement
Gjør et varig inntrykk på det neste arrangementet ditt med tilpassede presentasjonsmapper. De er praktiske og enkle å bære med seg, og har en lomme innvendig på høyre side for å holde orden på dokumenter og ha dem lett tilgjengelig på messer, møter og konferanser. I tillegg er presentasjonsmapper perfekte for deg som jobber innen eiendomsmegling, finanstjenester, renovering og mer, siden de gjør det enkelt å dele ut massevis med informasjon til potensielle kunder. De har også et innstikk for visittkort, som gjør det enkelt å ha kontaktinformasjonen din lett tilgjengelig.

Holdbar og elegant overflate
Mappene med enkel lomme finnes i en rekke papirkvaliteter, slik at du kan velge den som passer best for dine behov. Enten du ønsker en matt eller glanset overflate – valget er ditt. I tillegg til matt eller glanset overflate, tilbyr vi et premium-alternativ med soft touch som føles glatt og luksuriøst ut. Du kan velge mellom limte eller overlappende lommer. Hovedforskjellen er at de rimelige, overlappende lommene har et innstikk slik at du enkelt kan brette dem og sette dem sammen, mens de limte premium-lommene allerede er ferdig limt og klare til å holde dokumentene trygt på plass.

Enkelt å designe
Er du klar til å begynne utformingen av dine egne presentasjonsmapper med enkel lomme? Etter at du har valgt størrelse og papirkvalitet, kan du laste opp designet ditt ved hjelp av designverktøyet vårt på nettet. Deretter kan du legge til tilpassede elementer som tekst og kontaktinformasjon. Hvis du trenger inspirasjon underveis, kan designekspertene våre hjelpe deg med å få arbeidet gjort. Etter at du har bestilt, setter vi i gang med trykkingen av presentasjonemappene dine og leverer bestillingen din til deg. De tilpassede presentasjonsmappene dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign