Loading...

Notatblokker

Legg til et signaturelement til meldinger, en påminnelse eller en gjøremålsliste. Sjekk ut våre fullt tilpassbare designmaler og se hvor enkelt det er å laste opp design. Mer informasjon

Fetching compatible options
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Gjør hver melding til et unikt minne.

  • 107 x 139 mm
  • 50 ark per blokk
  • Magnetisk bakside tilgjengelig
  • Levende fullfargetrykk

Ser du etter en enkel og uventet måte å bygge merkevaren din på? Hva med tilpassede notatblokker med navn og logo? De kan kommunisere selvtillit og profesjonalisme på kundemøter, eller bare sette litt ekstra piff på hverdagen. Og 50 ark laget av syrefritt papir gir masse plass til å skrible på. Du kan til og med velge om du vil ha papprygg (for notatblokker som brukes på skrivebord eller flate overflater), eller magnetisk rygg (for å henge blokken på kjøleskapet eller et arkivskap).

Klar til å lage din egen? Begynn med å se gjennom utvalget vårt av maler som du kan tilpasse til ditt eget design. Når du har funnet et design du liker, kan du tilpasse det og velge de alternativene som passer best for deg. Når det er gjort, tar vi oss av resten. Vi lager et profesjonelt trykk og sender deg bestillingen din. Det flotte, tilpassede produktet ditt blir levert klart til å skribles på.

notatblokk

VistaPrint tilbyr Notatblokker designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign