Loading...

Notatblokker

Legg til et signaturelement til meldinger, en påminnelse eller en gjøremålsliste. Notatblokker du raskt og enkelt tilpasser med ditt eget design. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Gjør hver eneste melding minneverdig med tilpassede notatblokker.

– NYHET: Finnes i flere størrelser

  • 4 størrelser
  • 50 ark per blokk
  • Magnetisk bakside tilgjengelig
  • Sterkt fullfargetrykk

Morsom og praktisk
På utkikk etter en morsom og enkel måte å bygge en personlig eller profesjonell merkevare på? Da bør du vurdere tilpassede notatblokker med navn og logo. De kan kommunisere selvtillit og profesjonalisme på kundemøter, eller bare sette litt ekstra piff på hverdagen. Og 50 ark laget av syrefritt papir, gir masse plass til å skrible på.

Enkel designprosess
Det er helt opp til deg hvordan du tilpasser notatblokken. Den tilbys i fire størrelser, og du kan legge til sitat, bilde, logo og mer. Deretter velger du mellom papprygg (for notatblokker som brukes på skrivebord eller flate overflater) eller magnetisk rygg (for å henge blokken på kjøleskapet eller et arkivskap).

Rask bestilling på nettet
Klar til å designe din egen? Last opp designet ditt og legg til tilpassede detaljer. Når du er klar, tar vi oss av resten, og du mottar de flotte, tilpassede notatblokkene dine klare til bruk.

notatblokk

VistaPrint tilbyr Notatblokker designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign