Loading...

Print med silikonramme

Gjør bildene dine til ekte kunstverk med flotte print i fotokvalitet med silikonramme. Lysekte stoff som er sydd på en ramme uten kant. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Sørg for at bildet eller meldingen din virkelig synes.

  • 5 ulike størrelser
  • Lysekte stoff
  • Stødig aluminiumsramme
  • Stoff + ramme eller kun stoff
  • Fargesublimeringstrykk

Print med silikonramme (også kalt SEG) er det perfekte valget hvis du virkelig vil at bilder og tekst skal synes. Designet ditt trykkes på lysekte Decotex-polyesterstoff med fargesublimering. Deretter strekkes stoffet helt glatt og sys rundt kantene på en stødig aluminiumsramme. Resultatet er et eksklusivt, rammeløst utseende som er perfekt på arrangementer og utstillinger eller i butikker. Siden stoffet kan fjernes, er det også enkelt å bytte design. Rammen har fire hull, og festemateriell er inkludert for at du skal kunne henge opp den personlige SEG-veggkunsten din.

Er det første gang du prøver print med silikonramme? Vi anbefaler vår løsning med stoff + ramme. Hvis du bare vil lage et nytt design, kan du velge å kjøpe bare stoff (og bruke den VistaPrint-rammen du allerede har). Så laster du opp det ferdige designet på nettstedet vårt, og vi tar oss av resten, Print med silikonramme leveres flott og stilig – klart til å imponere.

Print med silikonramme som firmaskilt til en salong

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign