Loading...

T-skjorter

Skill deg ut fra mengden med t-skjorter i en rekke stiler, passformer og farger.

12 resultater
Gå til filtrerte resultater
12 resultater-

Det er enkelt å trykke på t-skjorter.

Slik designer du din egen t-skjorte hos Vistaprint:

1. Velg stil

Hvis du ser etter firmagaver, er våre t-skjorter med trykk det beste valget. Hvis du ønsker uniformerte klær til de ansatte, er våre t-skjorter i 100 % bomull med broderi ideelle.

2. Velg ermlengde

Vi tilbyr både korte og lange ermer, så velg det som passer best til dine behov og årstid.

3. Legg til t-skjortedesign

Når du har valgt en t-skjorte og det antallet du ønsker å bestille, lager du din egen t-skjorte ved å laste opp ditt eget design eller logo. Hvis du ønsker å se forhåndslagde maler, kan du se på våre eksempler der du kan velge mellom mange ulike bransjer og stiler.

4. Forhåndsvis og del designet ditt

Når du har designet t-skjorten din slik du vil ha den, kan du forhåndsvise den og også lager designet ditt, slik at du kan dele det med kolleger eller venner før du legger inn bestillingen.

Ofte stilte spørsmål

Du kan velge mellom bomullsblanding og polyester. T-skjortene våre med soft-touch er laget av 100 % ringspunnet bomull, som puster bedre og føles mykere. Vi har også t-skjorter i fukttransporterende stoff som transporterer fuktighet bort fra huden og gir maksimal komfort.

Det kan du selvfølgelig. Du kan laste opp ditt eget design på t-skjorten og også legge til andre elementer som f.eks. tekst. På noen t-skjorter er det også mulig å få trykk på ryggen.

Det er ingen minimumsbestilling for de fleste t-skjorter med fullfargetrykk eller broderi. Det kreves et minimumsantall for bestillinger av t-skjorter med ensfarget trykk.

Du kan velge mellom akryl, bomull og polyester. Våre mye t-skjorter i 100 % ringspunnet bomull puster og føles mykere. Vi har også t-skjorter i fukttransporterende stoff som transporterer fuktighet bort fra huden og gir maksimal komfort.

Vreng skjorten og vask den i kaldt vann. Må ikke blekes med klor eller tørkes i tørketrommel. For å holde t-skjorten pen, bør du unngå å stryke på designområdet.