Loading...

Få klistrelappene dine til å lime seg til minnet deres.

  • 3 størrelser
  • 50 eller 100 ark per blokk
  • Selvklebende bakside
  • Trykk på én side
  • FSC®-sertifisert produkt laget av ansvarlig produsert materiale

Design egne påminnelser med logo
Gjør notatene mer interessante ved hjelp av de helt unike klistrelappene våre. Sett et helt spesielt preg på notatene ved å bruke bedriftslogoen din og overbringe et inspirerende budskap til de ansatte eller design et personlig sett klistrelapper til hjemmekontoret. Slipp kreativiteten løs og design flotte klistrelapper du kan dele ut under en bedriftspresentasjon eller et spesielt arrangement. Overrask og gled kundene dine, inspirer kollegaene og skru på sjarmen ovenfor besøkende på bedriftsmesser med disse tilpassede klistrelappene.

Design praktiske klistrelapper med logo
Klistrelappene våre med logo gir deg uendelige muligheter for tilpasning. Velg mellom 50 eller 100 ark per pakke, tre ulike størrelser og mange designmaler. Disse klistrelappene tar kaken når det gjelder å gjøre kontorlandskapet muntrere eller glede noen på det neste arrangementet ditt. Du kan bruke klistrelappene på jobben, designe dem som gaver til en event eller legge hele din sjel i å skape et unikt sett klistrelapper til noen du er glad i. Disse fungerer som blanke ark: Det er helt opp til deg hvordan du vil designe dem.

Enkel design- og bestillingsprosess
Vi har gjort det ultraenkelt å bestille egne klistrelapper. Etter at du har valgt størrelse, kan du velge å tilpasse en av malene våre eller last opp et eget design. Legg deretter til alt du vil: bedriftslogo, kontaktinformasjon, et inspirerende budskap eller en personlig beskjed. Hvis du føler at kreativiteten kribler, kan du bruke designstudioet vårt til å endre skrifttyper og legge til bilder slik at klistrelappene dine blir helt unike. Bestill i dag, så trykker og leverer vi klistrelappene dine hjem til deg.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign