Loading...

Bruk posten til markedsføring.

  • 3 størrelser
  • Portrett eller landskapsformat
  • 380 g/m² ufôret hvit kartong
  • Fullfargetrykk over hele
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlig skogbruk

Enkel markedsføring godkjent for postkasse
Ser du etter en kreativ måte å forbedre postemballasjen på? Med enkel tilpasning kan du legge til en liten firmalogo eller en tekst eller begge deler. Allsidige og brukervennlige – de tilpassede pappkonvoluttene kommer i størrelser som passer til gavekort, dokumenter, invitasjoner og mye mer.

Alternativer som vekker oppmerksomhet
Pappkonvoluttene er trykket i fullfarge og er praktisk utformet med en selvklebende lukking som sørger for at produktene dine er beskyttet under forsendelsen, og en rivestripe for rask åpning. Med en rekke størrelser og designmuligheter å velge blant, kan du lage stilig emballasje som vekker oppmerksomhet blant all posten og hos kundene dine.

Kan tilpasses som du vil
Kom i gang ved å se gjennom maler etter tema eller bransjer – de kan enkelt tilpasses slik at de blir som du vil. Hvis du allerede har et design eller en logo, kan du bare laste det opp i 3D-studioet der du kan legge inn dine egne detaljer slik som bakgrunn, mønster eller tekst. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign