Gå til hovedinnhold

Pappkonvolutter

Beskytt utsendelsene dine og markedsfør merket ditt med FSC®-sertifiserte pappkonvolutter. Ta en titt på tilpassede størrelser, overflater og enkel opplasting av design. Mer informasjon
Størrelse
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 5 størrelser
  • 3 overflatealternativer
  • Ufôret hvit kartong
  • Selvklebende klaff
  • Rivestripe for rask åpning
  • Heldekkende fullfargetrykk
  • Antall fra 25 til 10 000
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlig skogbruk

Enkel markedsføring godkjent for postkasse

Ser du etter en kreativ måte å forbedre postemballasjen på? Og med enkel tilpasning kan du legge til en liten firmalogo eller en tekst (eller begge deler). Allsidige og brukervennlige – de tilpassede pappkonvoluttene kommer i størrelser som passer til vouchers, fotoalbum, CD-er, DVD-er og mye mer.

Alternativer som vekker oppmerksomhet

Pappkonvoluttene våre i fullfargetrykk er laget av materialer fra ansvarlig skogbruk og har en selvklebende lukking som sørger for at produktene dine er beskyttet under forsendelsen. Med en rekke størrelser og designmuligheter å velge blant kan du lage stilig emballasje som vekker oppmerksomhet blant all posten.

Fullt tilpassbar prosess

Klar til å være kreativ? Med 3D-designstudioet kan du enkelt og bekymringsfritt lage dine egne pappkonvolutter. Etter at du har lastet opp logo eller bilde, kan du legge til tilpassede detaljer som bakgrunner, mønstre og maler for å sette sammen et iøynefallende design. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Det flotte, tilpassede produktet ditt blir levert klart til bruk.

Miljøvennlig papir.

Vi er stolte over å være FSC-sertifisert. Det forplikter oss til å redusere miljøpåvirkningen vår og bruke papir produsert på en miljøansvarlig måte.

Les mer
Støtter ansvarlig skogbruk.

FSC-papir sertifisert av Rainforest Alliance er ansvarsfullt høstet til fordel for samfunn, dyreliv og miljø.

Les mer

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign