Loading...

Beskytt bøkene og reklamer for merkevaren din med disse pappkonvoluttene til bøker.

  • 3 størrelser
  • 1,8 mm e-flute papp
  • Fullfargetrykk både innvendig og utvendig
  • Åpnes på midten
  • Resirkulerbar

Esker som bekytter og fremmer merkevaren din
Du kan bruke disse pappkonvoluttene til å sende bøker, blader eller andre flate ting som klær og kalendere og gi mottakeren en unik oppakkingsopplevelse. Legg også gjerne ved et lite takkekort, klistremerker eller et bokmerke for å glede kundene litt ekstra.

Bruk den riktige konvolutten
Disse pappkonvoluttene er laget av hvit eller brun e-flute-papp. Du kan også bestille dem med fullfargetrykk utenpå og / eller inni og bruke dem når du skal sende bøker eller andre flate ting. Du kan velge mellom tre ulike størrelser, og det er god plass til logoen din, et unikt design eller bedriftens slagord. I tillegg kan disse konvoluttene, som er enkle å åpne og lukke, brukes på nytt og resirkuleres slik at emballasjen din får flere liv.

Enkel designprosess
Klar til å bestille? Det eneste du trenger å gjøre, er å velge størrelse og farge på pappen før du laster opp designet ditt. Du kan tilpasse designet som du vil og til og med få hjelp fra en av de profesjonelle designerne våre til å lage noe helt enestående. Vi tar oss av resten: Vi påfører et profesjonelt trykk og sender bestillingen din til deg. De tilpassede pappkonvoluttene til bøker leveres raskt slik at du kan komme i gang med å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign