Loading...

Smart pakkeprosess med selvlukkende esker som er klare til å sendes

  • 3 størrelser
  • 1,8 mm hvit eller brun tosidig bølgepapp (E-flute)
  • Kan fås med trykk innvending og utvendig
  • Selvlukkende bunn
  • Vippelokk
  • Kan gjenvinnes

Praktisk og trygt
De selvlukkende produkteskene har bunn som lukker seg på plass automatisk for å sikre at produktene dine er trygge gjennom transport og lagring. Og når du kan velge trykk både på hele innsiden og utsiden, kan du virkelig få posteskene til å skille seg ut og bli lagt merke til overalt.

Supre til frakt og lagring
Selvlukkende esker passer perfekt til å lagre og sende større eller flere produkter. Finnes i tre størrelser i enten hvitt eller brunt kraftpapir. De selvlukkende posteskene egner seg godt for prøvepakninger, bedriftsgaver, abonnementsesker og mye mer. Du kan endatil bestille bare én eske først hvis du er usikker på størrelsen eller utseendet. Senere kan du bestille flere.

Intuitiv designprosess
For å komme i gang kan du laste opp designet ditt eller logoen din. Når det er gjort, kan du legge til bakgrunner, farger eller tekst for å skape ditt helt egne uttrykk. I det nye studioet med 3D-design kan du se designet ditt fra alle vinkler før trykking, så er du sikker på at det er slik du vil ha det. Deretter tar vi over. De selvlukkende posteskene blir profesjonelt trykket, pakket og ankommer klare til å bokse ut konkurransen.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign