Loading...

Gjør deg klar til å få oppmerksomhet med disse tilpassede isskålene med logo.

  • 3 begerstørrelser
  • Ett enkelt papplag
  • Vannbaserte eller PE-belagte beger
  • Blekk egnet for matvarer
  • Trykk på utsiden
  • Laget av komposterbart eller resirkulerbart materiale 

Vær stolt av desserten og merkevaren din
Iskrem er selve symbolet på lykke, så der har du allerede truffet innertieren. Men du kan gjøre kundeopplevelsen enda bedre ved å tilby desserten i dine egne, tilpassede isbegre. I tillegg kan du fortelle alle hvor de bør gå for å få seg en skikkelig god is ved å plassere logoen eller bedriftsnavnet ditt på isbegrene.

Passer til alle typer kuler
Du kan bruke dem til alt fra sorbé, softis og frozen yoghurt. Disse pappkoppene er laget av papir og har et vannbasert belegg som fungerer som fuktsperre. De inneholder ikke plast og kan avhendes i kompost. Vi tilbyr også PE-belagte beger i polyetylen, som også kan resirkuleres. Disse pappkoppene til is er perfekte for takeaway. Du kan servere søte desserter i dem over disk, på en matmesse eller ulike arrangementer.

Enkle å designe
Lag dine egne nå. Last opp designet ditt, mottoet eller logoen din i 3D designstudioet vårt eller velg en eksisterende mal. Gjør designet ditt ekstra spesielt ved å legge til dine detaljer som bakgrunner eller mønster (husk å fjerne kantlinjene slik at de ikke blir trykket på begrene). Klar til å trykke? Når du er ferdig, tar vi oss av resten og sender deg de tilpassede isbegrene dine klare til bruk.

VistaPrint tilbyr Isbegre designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign