Loading...

Gjør godbitene om til mobil markedsføring med matbokser med flip-lokk

  • 8 størrelser
  • 360 g Delipac©-papp
  • Olje- og fettavstøtende belegg
  • Egnet for fryser og mikrobølgeovn
  • Antall fra 100 til 10.000
  • Kan gjenvinnes og komposteres

Utformingen er til å spise opp
God mat dreier seg om smak, lukter og selvfølgelig, presentasjon. Med disse stilige matboksene med flip-lokk gjør du inntrykk. Denne rimelige emballasjen gjør varene dine Insta-verdige – da når den langt. Og med muligheten til å sette logoen din på utvendig, gjør hver eneste bestilling at kundene dine legger merke til merkevaren.

Stilig design
Takeaway-boksene våre av papir har et flip-lokk som beskytter innholdet. De er også lette å lukke sånn at du raskt kan pakke ned bestillingen – viktig i lunsjrushet. Lei av fettmerker og beholdere som blir gjennomvåte? Det enestående Delipac©-materialet har et vannbasert og fettavstøtende belegg som er egnet for kontakt med mat. (Fritert mat? Smørkrem? Det går bra!) For ikke å snakke om at Delipac© er kan gjenvinnes og kan legges i hjemmekomposten.

Tilpasning i 3D
For å begynne utformingen kan du velge blant 8 ulike størrelser. Så går du til 3D-designstudioet, der du kan sette på logoen din, grafikk og mønstre for å lage minneverdig emballasje. Når du har lagt inn bestillingen, trykker vi beholderne og sender dem til deg. Matboksene av papp ankommer klare til montering og til å frakte boller, smørbrød, salater og mer.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign