Loading...

Matbokser med flip-lokk

Bruk tilpassede matbokser av papp så får du vist frem merkevaren din med hver bestilling. Laget av papp som egner seg for kontakt med mat. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Begynn utformingenLage fra bunnen av
100 % tilfredshetsgaranti

Gjør godbitene om til mobil markedsføring med matbokser med flip-lokk

  • 8 størrelser
  • 360 g Delipac©-papp
  • Olje- og fettavstøtende belegg
  • Egnet for fryser og mikrobølgeovn
  • Antall fra 100 til 10.000
  • Kan gjenvinnes og komposteres

Utformingen er til å spise opp
God mat dreier seg om smak, lukter og selvfølgelig, presentasjon. Med disse stilige matboksene med flip-lokk gjør du inntrykk. Denne rimelige emballasjen gjør varene dine Insta-verdige – da når den langt. Og med muligheten til å sette logoen din på utvendig, gjør hver eneste bestilling at kundene dine legger merke til merkevaren.

Stilig design
Takeaway-boksene våre av papir har et flip-lokk som beskytter innholdet. De er også lette å lukke sånn at du raskt kan pakke ned bestillingen – viktig i lunsjrushet. Lei av fettmerker og beholdere som blir gjennomvåte? Det enestående Delipac©-materialet har et vannbasert og fettavstøtende belegg som er egnet for kontakt med mat. (Fritert mat? Smørkrem? Det går bra!) For ikke å snakke om at Delipac© er kan gjenvinnes og kan legges i hjemmekomposten.

Tilpasning i 3D
For å begynne utformingen kan du velge blant 8 ulike størrelser. Så går du til 3D-designstudioet, der du kan sette på logoen din, grafikk og mønstre for å lage minneverdig emballasje. Når du har lagt inn bestillingen, trykker vi beholderne og sender dem til deg. Matboksene av papp ankommer klare til montering og til å frakte boller, smørbrød, salater og mer.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign