Loading...

Plasser logoen din på serveringsbrettene du bruker til takeaway-maten.

  • Syv størrelser
  • Mengde fra 100–10 000
  • Tydelig fullfargetrykk
  • Delipac© matkontaktmateriale
  • 100 % resirkulerbart og komposterbart

Smart og kostnadseffektiv markedsføring
Ser du etter en smart markedsføringsløsning som er rimelig og strategisk på samme tid? Med tilpassede pappbeholdere for takeaway som viser logoen din, kan du få kundene til å gjøre markedsføringen for deg mens de tygger. Så enkelt er det faktisk å gjøre bedriften din mer synlig samtidig som du lar kundene ta med seg mat. Serveringsbrettene våre i papp er et utmerket valg for matbusser, popup-arrangementer og messer fordi du blir synlig fra flere sider.

Praktisk design og montering
Disse brettene er laget av resirkulerbar Delipac©-papp. Varme og kalde friterte godsaker, bakervarer og fersk snacks står stødig plassert på brettene. De kan også plasseres i fryseren og mikroovnen og er enkle å montere. Takeaway-brettene er også praktiske under uformelle middager og arrangementer hvor man står og spiser.

Kan tilpasses i 3D-studioet vårt
Klar til å designe dine egne takeaway-brett i papp? Velg perfekt størrelse før du tilpasser brettet i 3D-designstudioet vårt. Last opp bedriftens logo, bilder eller mønster eller skrifttyper som bedriften bruker i kommunikasjonen sin på utsiden av brettet. Når du er ferdig, kan du vise en 3D-forhåndsvisning av det endelige designet før du bestiller. Vi leverer brettene klare til montering slik at du kan imponere kundene dine.

VistaPrint tilbyr Serveringsbrett designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign