Loading...

Gjør øyeblikkelig små produkter til praktisk gaveemballasje med våre gavebokser med håndtak.

  • 3 størrelser
  • 2 papptyper
  • Tydelig fullfargetrykk
  • Ikke egnet for kontakt med mat
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av materialer fra ansvarlig skogbruk

Emballasje som er trygg og enkel å bære med seg
Ønsker du å sette et unikt preg på emballasjen til produktene eller gavene dine? Da er disse gaveboksene med håndtak helt sikkert det du trenger. Som navnet tilsier, så har boksen et håndtak som gjør det enkelt å bære den med seg uansett hva som er inni. Boksen passer til alt fra eksklusive smykker til sukkertøy. Bare pass på at matvarer er godt innpakket først, siden pappmaterialet ikke egner seg for kontakt med mat. Alt i alt gir denne boksen en unik gave- og utpakkingsopplevelse, samtidig som merkevaren din blir et blikkfang.

Tilpasset med merkevare, montert på minutter
Gaveboksene med håndtak er en perfekt emballasjeløsning som er FSC®-sertifisert. Det betyr at de er laget av papir fra ansvarlig skogbruk. I tillegg finnes de i to varianter – klassisk papp og premium ubestrøket papp – begge er lette og allikevel solide. De er også svært enkle å montere og klare til bruk på kort tid. Du kan velge mellom 3 ulike størrelser, og lage flott emballasje som kundene ikke kan vente med å åpne.

Intuitiv designopplevelse
Er du klar til å lage tilpassede gavebokser med håndtak? Med designstudioet vårt i 3D, kan du lage gavebokser raskt og enkelt. Etter at du har lastet opp logo eller bilde, kan du legge til tilpassede detaljer som grafikker og mønstre for å sette sammen et iøynefallende design. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Pappboksene med håndtak leveres klare til å monteres og tas i bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign