Loading...

Produktesker

Gjør et varig inntrykk med produktesker med logo som blir lagt merke til. Flere størrelser med fullfargetrykk og mulighet for trykk over det hele. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse (B x D x H)
Antall
 
Begynn utformingenLage fra bunnen av
100 % tilfredshetsgaranti

Gjør emballasjen til et talerør for kvalitet med tilpassede produktesker.

  • 15 størrelser
  • 3 lamineringsalternativer
  • Enkel montering
  • Trykk på inn- og utsiden
  • Minimumsbestilling på 25 stk.
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av materiale fra ansvarlig skogbruk

Ypperlig produkt for de lette produktene dine
Ønsker du å skape en imponerende oppakkingsopplevelse? Produkteskene våre gir produktene og reklamegavene dine et iøynefallende og profesjonelt utseende. De passer godt til lette varer og er enkle å sette sammen. Nå kan du vise frem produktene dine samtidig som du markedsfører bedriften din. Benytt deg av den store markedsføringsflate ved å plassere logo og design både utvendig og inni esken. Hva med å sende en beskjed til kunden direkte på esken?

Allsidige alternativer
Velg blant flere størrelser, unike overflater og trykk på innsiden og / eller utsiden for å skape en allsidig emballasje som får kundene til å måpe av beundring. Både toppen og bunnen av produkteskene lukkes med flik og passer godt til lette varer som kremtuber, badekuler og lebestifter.

3D-design
Klar til å starte? Velg størrelse og laminering og deretter om du vil bruke en mal fra galleriet vårt og tilpasse den, eller laste opp ditt eget design. For å oppnå best mulig kvalitet bør du passe på at bildene er klare, har sterke farger og høy oppløsning. I 3D designstudioet vårt får du se designet på produkteskene fra alle sider for å få det akkurat slik du vil. Når du er ferdig, tar vi oss av resten. Du mottar de tilpassede produkteskene dine klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign