Loading...

Gjør emballasjen til et talerør for kvalitet med tilpassede produktesker.

  • 15 størrelser
  • 3 lamineringsalternativer
  • Enkel montering
  • Trykk på inn- og utsiden
  • Minimumsbestilling på 25 stk.
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av materiale fra ansvarlig skogbruk

Ypperlig produkt for de lette produktene dine
Ønsker du å skape en imponerende oppakkingsopplevelse? Produkteskene våre gir produktene og reklamegavene dine et iøynefallende og profesjonelt utseende. De passer godt til lette varer og er enkle å sette sammen. Nå kan du vise frem produktene dine samtidig som du markedsfører bedriften din. Benytt deg av den store markedsføringsflate ved å plassere logo og design både utvendig og inni esken. Hva med å sende en beskjed til kunden direkte på esken?

Allsidige alternativer
Velg blant flere størrelser, unike overflater og trykk på innsiden og / eller utsiden for å skape en allsidig emballasje som får kundene til å måpe av beundring. Både toppen og bunnen av produkteskene lukkes med flik og passer godt til lette varer som kremtuber, badekuler og lebestifter.

3D-design
Klar til å starte? Velg størrelse og laminering og deretter om du vil bruke en mal fra galleriet vårt og tilpasse den, eller laste opp ditt eget design. For å oppnå best mulig kvalitet bør du passe på at bildene er klare, har sterke farger og høy oppløsning. I 3D designstudioet vårt får du se designet på produkteskene fra alle sider for å få det akkurat slik du vil. Når du er ferdig, tar vi oss av resten. Du mottar de tilpassede produkteskene dine klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign