Loading...

Produktesker

Gjør et varig inntrykk med fullt tilpassbare esker som blir lagt merke til. Ulike størrelser med fullfargetrykk og mulighet for trykk over det hele. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse (B x D x H)
Antall
 
Begynn utformingenLage fra bunnen av
100 % tilfredshetsgaranti

Gi inntrykk av bedre kvalitet med tilpassede esker.

  • 15 ulike størrelser
  • 3 ulike overflater
  • Enkel bretting
  • Heldekkende fullfargetrykk

Lurer du på hvordan du kan skape en uforglemmelig opplevelse under oppakkingen? Eskene våre gir produktene og reklamegavene dine et iøynefallende og profesjonelt utseende. Eskene våre gir tre fordeler på én gang: De er enkle å brette, setter produktene dine i et godt lys og bidrar til å reklamere for merkevaren din.

Velg blant ulike størrelser, unike finisher og benytt deg av fullfargetrykk for å lage emballasje du kan bruke til nesten alt. Det kommer kundene til å sette pris på.

Klar til å starte? Velg først størrelse og begynn deretter utformingen. Du kan laste opp eget design eller logo hvis du vil. (Du kan bruke bilder fra Facebook eller mobiltelefon). For å oppnå best mulig kvalitet, bør du passe på at bildene er klare, levende og med høy oppløsning. Når du er ferdig, tar vi oss av resten. Du mottar de tilpassede eskene dine klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign