Loading...

Få plass til blader, klær og andre kompakte artikler med disse konvoluttene til forsendelser

  • 5 størrelser
  • 4 materialer
  • Enkel montering
  • Ingen minimumsbestilling
  • Fullfargetrykk over hele konvolutten
  • FSC®-sertifisert alternativ tilbys også

Tynn og elegant
Trenger du konvolutter designet med tanke på flatere artikler? De flate gaveeskene med konvoluttlukking er spesialutviklet for å sette dokumenter, publikasjoner, klær og andre kompakte artikler i godt lys under arrangementer. Den unike formen og «konvoluttlukkingen» kombinert med full tilpasning gjør at du kan designe gaveesker som er enkle å montere – som skiller seg ut fra mengden og imponerer kundene dine.

Form og funksjon
Det er ikke bare designet ditt som virker inn på inntrykket av disse konvoluttene til forsendelser. De ulike materialvalgene understreker nettopp det inntrykket du ønsker å gi – uansett hvilken stil merkevaren din har. De tradisjonelle alternativene passer til de fleste produkter, mens de unike materialalternativene får deg til å skille deg ut på arrangementer og messer. Presentasjon og inntrykk er nøkkelen både hvis du trenger noe tøft og stort eller velger et mer subtilt design på konvoluttene til forsendelser.

Ditt merke, dine konvolutter
Klar til å designe dine egne konvolutter til forsendelser? Designprosessen er enkel og hyggelig. Du kan bruke ditt eget design og være trygg på at designekspertene våre hjelper deg om du trenger det. Så gjenstår det bare å sette prikken over i-en på verket ditt med logo og budskap. Vi trykker og sender deg de unike konvoluttene til forsendelser slik at du kan legge produktene dine oppi, forsegle dem og sende dem avgårde.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign