Loading...

Puteformede gaveesker

Sett firmanavn og logo på elegant gaveemballasje med en karakteristisk og grasiøs form. Ulike størrelser og 4 unike overflater. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse (BxDxH)
Antall
 
Begynn utformingenLage fra bunnen av
100 % tilfredshetsgaranti

Bring gaver og takeaway-esker til neste nivå.

  • 14 størrelser
  • 3 overflatevalg
  • Sammenleggbare eller overlappende endeklaffer
  • Fullfargetrykk over det hele

Ønsker du en ny måte å fremheve virksomheten din på? Vurdér å bruke tilpassede, puteformede gaveesker for emballasjen din. En puteformet gaveeske er både elegant og utrolig enkel å bruke: Når du folder klaffene på begge endene av esken, slår midtpartiet seg opp til en glatt, rund form (som ligner på en pute, derav navnet). Avhengig av størrelsen på esken, kan du putte i smykker, klær med mer – de overlappende endeklaffene holder innholdet trygt på plass. Den myke, fløyelsaktige overflaten er trykt på holdbart, laminert papir, og vil gi eskene dine et trykk som vil vare lenge og beskytte dem mot slitasje. Og med fullfargetrykk og et utvalg av overflater med eller uten belegg, kan du skape en profesjonell emballasje som både ser og føles riktig ut for dine behov.

Klar til å begynn utformingen av de putefomede gaveeskene dine? Se våre tilpassbare designmaler (eller last opp ditt eget ferdige design). Du kan legge til ditt personlige preg – tekst, logo, farger og mer – før vi tar oss av resten. Eskene dine blir profesjonelt trykt, pakket og sendt til deg klar til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign