Loading...

Pakk inn produktene dine som om de var gaver med puteformede gaveesker.

  • 11 størrelser
  • 3 lamineringer
  • Sammenleggbare, overlappende endeklaffer
  • Fullfargetrykk over det hele
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlige skogbruk

Førsteinntrykket er viktig
Er du interessert i å gi emballasjen din et løft? Se de puteformede eskene du kan tilpasse. De er designet for å gi et sofistikert preg til alt du legger i dem, enten det er et produkt eller en gave. Den elegante utformingen gjør at de er godt egnet til smykker, godter, klær og andre gaver – spre litt stil sammen med merkevaren din. Lett å montere og lett å imponere, de puteformede eskene er flotte til å gjøre inntrykk både på kunder og venner.

En flott kolleksjon for din kolleksjon
Eskene er av slitesterk laminert papir med en myk, fløyelsaktig overflate som gir varig inntrykk samtidig som de beskytter varene.. Den unike fasongen gjør at de puteformede eskene skiller seg ut fra vanlig emballasje, og med 3 lamineringer å velge blant, kraftig fullfargetrykk og 11 størrelser, finner du garantert en som passer til merkevaren din.

Enkel designprosess
Er du klar til å lage en puteformet eske med logoen din på? Se de tilpassbare designmalene våre (eller last opp ditt eget ferdige design). Legg til dine egne detaljer – tekst, logo, farger osv. – så tar vi oss av resten. Eskene dine blir profesjonelt trykket, pakket og sendt, klare til å friske opp dagen for den heldige mottakeren.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign