Loading...

Det er enkelt å montere sammen et elegant uttrykk. Selvlukkende produktesker beskytter produktene dine på en stilig måte.

  • 9 tilgjengelig størrelser
  • 2 typer papp
  • 3 ulike lamineringer
  • Selvlukkende bunn
  • Mulighet for trykk innvendig
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlige skogbruk 

Selvlukkende design
Hvis du skal vise frem produktene dine fra deres beste side, nytter det ikke med en hvilken som helst eske. Selvlukkende design betyr at produkteskene lukkes automatisk når du monterer dem. Eskene har en mer solid bunn som passer til tyngre produkter som stearinlys, krus og krukker. Velg laminering med soft touch så kan kundene kjenne på luksusfølelsen.

Lukk eskene og vis at du mener alvor
Hvis du er på jakt etter solide produktesker som er enkle å montere, og som i tillegg tar seg fantastisk godt ut har du kommet til rett sted. Finnes i belagt eller ubelagt papp og med tre ulike lamineringer. Disse selvlukkende produkteskene kan tilpasses slik at du kan bygge merkevarebevissthet samtidig som du beskytter produktene dine. Med ni ulike størrelser å velge blant er det lett å finne en selvlukkende produkteske som passer behovene dine.

Design uten stress
For å komme i gang velger du størrelse, laminering og pappalternativ. Så kan du laste opp det unike designet eller logoen til 3D-studioet. Tilpass de selvlukkende produkteskene dine med bakgrunner, farger eller tekst. I studioet med 3D-design kan du se eskene dine fra alle vinkler slik at du kan være sikker på at de er perfekte før du bestiller. Når du er ferdig, tar vi oss av resten og leverer de selvlukkende produkteskene til deg klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign