Loading...

Skuffeesker

Gjør utpakkingen til noe helt spesielt med tilpassede skuffeesker. FSC®-sertifisert produkt. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse (B x H)
Antall
 
Begynn utformingenLage fra bunnen av
100 % tilfredshetsgaranti

Gi emballasjen din et elegant og eksklusivt utseende med skuffeesker.

  • 9 tilgjengelig størrelser
  • 2 typer papp
  • 3 ulike overflater
  • Mulighet for trykk innvendig
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av materialer fra ansvarlig skogbruk

Emballasje med solid skuffe
Ønsker du noe spesielt til produktet ditt eller gaveemballasjen? Skuffeeskene i papp er som en fyrstikkeske – en ytre del som er åpen i begge ender og en separat innvendig eske. Dette unike designet gjør det enkelt for deg å gjøre utpakkingen av produktet ditt til en helt spesiell opplevelse. Uansett om du selger eksklusive smykker, sjokolade eller håndlagde såper, så har vi det du trenger.

Tilpasset merkevarebygging, både på innsiden og utsiden
Klassisk og premium-ubestrøket pappemballasje fra ansvarlig skogbruk er åpen i enden for enkel åpning og lukking. Med ulike størrelser og overflater å velge mellom, kan du lage tilpasset emballasje som kundene ikke kan vente med å åpne (eller vise til venner og familie). Og med mulighet for trykk på innsiden, kan du sette sammen et fullstendig utseende for merkevaren din, fra innsiden og ut.

Enkel designopplevelse
Er du klar til å lage skuffeesken din? Med 3D-designstudioet vårt, kan du enkelt og bekymringsfritt lage dine egne skuffeesker. Etter at du har lastet opp logo eller bilde, kan du legge til tilpassede detaljer som bakgrunner, mønstre og maler for å sette sammen et iøynefallende design. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Den flotte skuffeesken din leveres klar til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign