Loading...

Kundene blir overrasket og imponert over skuffeesker med merkevaren din på.

  • 9 størrelser
  • 2 typer papp
  • 3 ulike overflater
  • Mulighet for trykk innvendig
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlige skogbruk

Emballasje med solid skuff
Gi kundene opplevelsen av å avsløre innholdet samtidig som du får frem merkevaren din. Skuffeesker åpnes som en fyrstikkeske. Det gjør det ekstra spennende å åpne dem. De tilpassede skuffeeskene fås i ni størrelser og tre lamineringer og egner seg godt til eksklusive smykker og tilbehør, sjokolade, håndlagde såper og mer.

Kan tilpasses innvendig og utvendig
Både skuffeesker av papp med og uten belegg er ansvarlig produsert og er lette å åpne og lukke i begge ender. Med ulike størrelser og lamineringer å velge mellom, kan du lage tilpasset emballasje som kundene ikke kan vente med å åpne (eller vise til venner og familie). Og når du kan få fullfargetrykk på hele utsiden, har du mye plass til å vise frem merkevaren din på.

Enkle å designe
For å komme i gang kan du enten tilpasse en mal fra galleriet vårt eller laste opp din egen logo. Så kan du legge til detaljer som ulike bakgrunner, farger eller tekst for å skape et iøynefallende design. I 3D-studioet er det lett å få designet helt perfekt. Du kan se det fra alle kanter slik at du er sikker på at det er helt riktig før det trykkes. Når du er ferdig, sender vi deg skuffeeskene klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign