Loading...

Solide produktesker

Gi tunge og skjøre produkter ekstra støtte med solide produktesker. Flere størrelser, muligheter for trykk både ut- og innvendig. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Materiale
Antall
 
Begynn utformingenLage fra bunnen av
100 % tilfredshetsgaranti

Støtt opp under tunge produkter med solide produktesker med logo

  • 9 størrelser
  • 3 materialer
  • Enkel montering
  • Støtte til tunge og skjøre produkter
  • Trykk på utsiden og innsiden
  • Ingen minimumsbestilling
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av materiale fra ansvarlig skogbruk

Sterk og stødig
Trenger du stødigere esker, men har ikke lyst til på brune pappesker? Da kan disse solide produkteskene kan være et alternativ. De kan tilpasses både inn- og utvendig med fullfargetrykk slik at du kan pakke tunge og skjøre ting. I tillegg er de enkle å montere: først bretter du inn den store fliken, deretter de to sidene før du lukker med den siste. Vær trygg på at disse eskene beskytter keramikken eller glassene du selger.

Profesjonell presentasjon
Glem de kjedelige eskene. Disse solide produkteskene er enkle å lukke, finnes i 9 ulike størrelser og kan tilpasses både inn- og utvendig med fullfargetrykk. Dette, kombinert med de tre ulike materialene, gjør at du får en emballasje som beskytter produktene dine og setter merket ditt i fokus.

Intuitiv designprosess
Klar til å designe dine egne solide produktesker? Begynn med å velge størrelse og materiale, og start så på designet. Her får du muligheten til å plassere logoen din foran og i midten, og du kan også legge til et slagord eller en beskjed til kundene dine. Hvis du lurer på noe, kan du ta kontakt med designteamet vårt for å få hjelp. Når du har blitt fornøyd med designet, sender vi deg de solide produkteskene klare til montering.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign