Loading...

Forsegle produktene dine for å bevare dem bedre med tilpassede, stående poser med logo.

  • 12 størrelser
  • Glanset, matt eller soft touch overflate
  • Muligheter for lynlås eller hull til oppheng
  • Frittstående
  • Fullfargetrykk på forsiden, baksiden og under

Merk: Gå til avsnittet om størrelser, materialer, laminering og tilbehør for å finne ut mer om disse posene.

Stående poser med forsegling som fremmer merkevaren din
På utkikk etter emballasje som setter produktene dine i et godt lys? De stående posene våre beskytter ikke bare produktet ditt, de beskytter og fremmer merkevaren din også. Posene er lette, fleksible og har flere lag slik at de holder både luft og fukt ute og oppbevarer produktet ditt på best mulig måte. Det iøynefallende fullfargetrykket kan plasseres på poser med ulike størrelse og form, slik at du kan lage den perfekte emballasjen til produktene dine.

Alternativer som får emballasjen din til å skille seg ut
Det er ikke bare designet ditt som påvirker utseende – materialvalget har også sitt å si. Selger du lekkert godteri? Velg et gjennomsiktig materiale slik at du kan vise fram innholdet. Tilbyr du kaffe eller te? Følg industristandarden og bruk metalliske poser. Vi har i tillegg mange finisher og ulikt tilbehør du kan bruke for å gjør posene dine helt perfekte. Se avsnittet om alternativene våre eller ta en titt på Ofte stilte spørsmål.

Enkelt å designe Når du er klar til å designe posene dine har du valgmuligheter: Last opp ditt eget design, ta en titt på de tilpassbare malene, eller la en av ekspertene våre lage et unikt design til deg. Du kan vise designet i 3D for å kontrollere alle detaljene før du sender det over til oss (men husk å fjerne alle kantlinjene slik at de ikke blir synlige på det ferdige produktet). De tilpassede posene dine leveres ferdig trykte og åpne i toppen. Når du fyller posene og bruker en varmeforsegling til å lukke dem, er produktene klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign