Loading...

Forsegle produktene dine for å bevare dem bedre med tilpassede, stående poser med logo.

  • 8 størrelser
  • Flere ulike overflater å velge mellom
  • Muligheter for lynlås eller hull til oppheng
  • Frittstående
  • Fullfargetrykk på forsiden, baksiden og i bunnen

Merk: Gå til avsnittet om størrelser, materialer, laminering og tilbehør for å finne ut mer om disse posene.

Stående poser med forsegling som fremmer merkevaren din
På utkikk etter emballasje som setter produktene dine i et godt lys? De stående posene våre beskytter ikke bare produktet ditt, de beskytter og fremmer merkevaren din også. Posene er lette, fleksible og har flere lag slik at de holder både luft og fukt ute og oppbevarer produktet ditt på best mulig måte. Det iøynefallende fullfargetrykket kan plasseres på poser med ulike størrelse og form, slik at du kan lage den perfekte emballasjen til produktene dine.

Muligheter som gjør at emballasjen din skiller seg ut
Velg blant et utvalg av størrelser for å finne den rette emballasjen for dine behov. Vurder deretter om du vil legge til en ekstra funksjon – en gjenlukkbar lynlås som bevarer produktet ditt eller et hull til å henge produktet ditt opp.

Enkelt å designe
Når du er klar til å designe posene dine har du valgmuligheter: Last opp ditt eget design eller bla gjennom malene våre som du kan tilpasse. Du kan vise designet i 3D for å kontrollere alle detaljene før du sender det over til oss (men husk å fjerne alle kantlinjene slik at de ikke blir synlige på det ferdige produktet). De tilpassede posene dine leveres ferdig trykte og åpne i toppen. Når du fyller posene og bruker en varmeforsegling til å lukke dem, er produktene klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign