Loading...

Plakatkalendere

Få oversikt over hele året med en egendesignet plakatkalender. Se våre egendefinerbare kalendermaler og enkle opplastning av design. Mer informasjon

Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Se hele året med et blikk med en plakatkalender med trykk på én side.

  • 286 x 438 mm størrelse
  • 2 papirkvaliteter
  • Fullfargetrykk i livlige farger
  • Plakatkalendere for 2023 er nå tilgjengelige

Leter du etter en ny måte å planlegge avtaler, ferie og mye mer på? Med en egendesignet plakatkalender får du flott oversikt over hele året, og samtidig kan du vise frem favorittbilene eller minnene dine. Våre plakatkalendere med bilder er trykket på papir, måler 28.6 x 43.8 cm og viser en oversikt over 12 måneder. Kalenderne har egendesignet bakgrunn, og bildene velger du selv. De er perfekte å henge på vegger, kjøleskap eller oppslagstavler på kontoret – og det er enkelt å legge til håndskrevne notater eller å sette ring rundt spesielle datoer med penn eller permanent tusj.

Er du klar til å lage en? Begynn med å se gjennom galleriet med designmaler for plakatkalendere du kan bruke som du vil. Når du har funnet en favoritt, hjelper vi deg til å legge til bildene dine – du kan også bruke bilder fra Facebook eller smarttelefonen din. Når du har gjort ferdig designen, tar vi oss av resten – årsplanleggeren din trykkes profesjonelt og leveres til deg. Den ferdige kalenderen ser flott ut og er klar til å henges opp.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign