Gå til hovedinnhold

Gavelapper

Pynt gaveesker og -poser og innpakningspapir med egendesignede til og fra lapper. Fullt tilpassbare designmaler, med fullfargetrykk og konvolutter inkludert. Mer informasjon

100 % tilfredshetsgaranti
  • 85 x 55 mm
  • 5 papirkvaliteter
  • Alternativer for én- eller tosidig trykk
  • Kraftig fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 2500
  • Konvolutter inkludert

Snasne små detaljer
Ønsker du å løfte gavepakkene opp på et nytt nivå? De tilpassede til og fra lappene bidrar til et mer enhetlig uttrykk på esker, gaveposer og presanger. Kan brukes til en rekke formål, fra egendesignede julegavelapper til takkelapper i produktemballasje.

Helt riktig størrelse
De egendesignede gavelappene har plass til navnet ditt, bedriftslogo eller et morsomt design på en praktisk (og kompakt) overflate på 85 x 55 mm. Hver lapp kommer med en liten konvolutt inkludert slik at du kan gi gaver og andre pakker et profesjonelt uttrykk.

Sømløs tilpasning
Er du klar til å lage gavelapper? Begynn med å se gjennom det store utvalget av maler. Der finner du alternativer til både personlig og profesjonelt bruk. Når du har valgt deg ut et design, kan du tilpasse det i vårt nettbaserte designstudio og velge de alternativene som passer best for deg. Vi trykker, pakker og sender gavelappene dine profesjonelt, og bestillingen ankommer i perfekt stand, klar til bruk og ikke minst til å imponere.

VistaPrint tilbyr Gavelapper designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign