Loading...
 trykk på skumplate

Trykk på skumplate

Lag budsjettvennlig, egendesignet kunst – til selskaper, brylluper eller hjemme – med lett, holdbart skummateriale. Enkel bildeopplasting, også fra Facebook og mobiltelefon. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Pynt opp hjemme eller litt ekstra til festen.

  • 5 størrelser
  • 5 mm skum
  • Matt overflate
  • Kraftig fullfargetrykk

Ser du etter en rask og enkel måte å gi rommet det lille ekstra på? Trykk på skumplate er et fint alternativ. Du kan vise et valgfritt bilde eller design på en lett (men likevel utrolig holdbar) 5 mm tykk skumplate. Med et rent og moderne uttrykk og en glatt, matt overflate er skumplatene våre et budsjettvennlig alternativ. Dette er et spesielt godt alternativ til bursdagsselskaper, baby showers og andre spesielle arrangementer: Gjestene kan skrive på egne hilsener eller signaturer for å gjøre et festskilt til et hyggelig minne.

Er du klar til å starte utformingen? Det kan være lurt å være forberedt på å laste opp et eget bilde eller design. (Hvis du har bilder på Facebook eller smarttelefon, hjelper vi deg med å få tilgang til dem.) Etter at du har lagt til bilde, får du mulighet til å perfeksjonere designet ditt, legge til det lille ekstra og velge alternativer som passer for deg. Vi tar oss av resten: Vi trykker designet ditt profesjonelt og sender bestillingen til deg. Raskt og klart til bruk.

Trykk på skumplate

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign