Loading...

Trykk på trepanel

Lag et unikt, rustikk kunstverk av favorittbildene dine. Enkel bildeopplasting, også fra Facebook og mobiltelefon. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp bildet dittHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Pynt hjemmet ditt med et tilpasset trykk på trepanel.

  • 6 størrelser
  • 12 mm tykk, matt kryssfinér
  • Lett og enkelt å henge opp
  • Trykk med fotokvalitet

Lyst på noe spesielt til hjemmet ditt? Prøv tilpasset trykk på trepanel. Du kan vise frem dine favorittbilder og -design på lett (men holdbar) 12 mm tykk kryssfinér. Trykk på trepanel har et rustikt utseende med tekstur, og gir en naturlig tilnærming til veggkunst.

Forvandle veggen din med ett enkelt kunstverk eller velg alternativet med 6 størrelser for å lage en galleriveggstil. Disse tilpassede trykkene på trepanel er flotte som gaver når du vil overraske venner og familie.

Er du klar til å lage ditt eget trykk på trepanel? Vi hjelper deg med å laste opp bildet eller designet ditt i høy oppløsning, også fra Facebook eller mobiltelefonen din. Etter at du har lagt til bildet, får du mulighet til å legge til det lille ekstra og velge alternativer som passer for deg. Vi tar oss av resten – vi lager et profesjonelt trykk på trepanel for deg. Det flotte kunstverket ditt leveres klart til å henges opp.

Trykk på trepanel

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign