Gå til hovedinnhold

Trykk på trepanel

Lag et unikt, rustikk kunstverk av favorittbildene dine. Enkel bildeopplasting, også fra Facebook og mobiltelefon. Mer informasjon
Størrelse
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 6 størrelser
  • 12 mm kryssfinér
  • Matt overflate med tekstur
  • Lett og enkelt å henge opp
  • Trykk med fotokvalitet

Lyst på noe spesielt til hjemmet ditt? Prøv tilpasset trykk på trepanel. Du kan vise frem dine favorittbilder og -design på lett (men holdbar) 12 mm tykk kryssfinér. Trykk på trepanel har et rustikk utseende med tekstur, og er en rimelig tilnærming til veggkunst.

Du kan velge å dekorere en vegg med ett enkelt, uttrykksfullt verk, eller bruke alternativet med 3 størrelser for å lage en blandet gallerivegg. I tillegg kan det være en flott gaveidé til venner og kjære.

Klar til å begynne å lage ditt eget trykk på trepanel? Vi hjelper deg med å laste opp bildet eller designet ditt i høy oppløsning, også fra Facebook eller mobiltelefonen din. Etter at du har lagt til bildet, får du mulighet til å legge til det lille ekstra og velge alternativer som passer for deg. Vi tar oss av resten – et profesjonelt trykk på trepanel. Det flotte kunstverket ditt leveres klart til å henges opp.

Trykk på trepanel

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign