Vi har gjort (positive) endringer.

Det nye nettstedet vårt er klart.

Vi har oppdatert nettsidene våre for å gjøre det enklere for deg. Vi har oppdatert designstudioet og ryddet i produkthyllene slik at du raskere finner produktene du trenger. Snart kommer det også nye produkter. 

Spørsmål og svar

Hvordan logger jeg på?

Du kan fremdeles logge på øverst til høyre på siden. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du klikke på Glemt passord på innloggingssiden, så sender vi deg en e-post slik at du kan tilbakestille det.

Har dere tatt vare på kontoinformasjonen min?

Ja. Du finner alle opplysningene dine, som adresser og lagrede betalingsmåter, når du logger på.

Har jeg fremdeles tilgang til tidligere design og bilder jeg har lastet opp?

Ja. Du finner alle designene du har lastet opp, når du logger på. De ligger under Mine opplastinger. Vi har derimot endret kalenderopplevelsen, så du må begynne på kalenderprosjektene på nytt. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ikke finner et tidligere design eller hvis du har spørsmål.

Kan jeg fremdeles se bestillingshistorikken?

Ja. Bestillingshistorikken din blir lagret i fire år. Du finner denne informasjonen når du logger på.

Hvordan finner jeg produktet jeg leter etter?

Vi har endret litt på oppsettet på sidene, men du finner fremdeles alle produktene øverst på siden. Du kan også bruke søkelinjen hvis du er på utkikk etter noe spesifikt.

Kan jeg designe produkter på mobilen?

Ja. Vi har oppdatert designstudioet slik at det skal bli enklere å laste opp og designe produkter på mobil eller nettbrett.

Ta det med ro, vi hjelper deg gjerne.

Vi vet du bare trenger en liten justering – alle i teamet vårt står klare til å hjelpe med det du trenger. Ta gjerne kontakt med designteamet vårt eller les Ofte stilte spørsmål for mer informasjon.

Hva er nytt på nettstedet?

Vi har beskrevet noen av de største forbedringene på nettstedet under.

Splitter nye produkter.

Det nye nettstedet vårt har større kapasitet, og derfor har vi lagt til massevis av nye produkter. Og når vi utvider produkttilbudet vårt, kan du gjøre mer for bedriften din, vennene dine, familien og deg selv. 

Nye produktbeskrivelser.

Produktsidene har fått nytt utseende. Vi har fornyet oppsettet slik at det blir enklere å finne det du trenger. Produktbeskrivelser, alternativer, ofte stilte spørsmål og tilbakemeldinger er tilgjengelige via faner, slik at du slipper å rulle nedover. I tillegg har vi plasser viktig prisinformasjon, tilgjengelighet og alternativer øverst, slik at du kan konsentrere deg om designet ditt.

Tre millioner nye ikoner.

Vi har lagt til mange nye ikoner i designstudioet vårt. Tre millioner, for å være presise. Så nå kan du virkelig få designet ditt til å se unikt ut.

Bedre søkefunksjon.

Vi har forbedret søkelinjen øverst på siden. Nå får du se forslagene med én gang. Resultatene er forbedret, og det er blitt mye raskere å finne det du trenger.

Bestillingsstatus.

Du får nå et raskere overblikk over bestillingsstatusen. Når du er logget inn på nettstedet, kan du raskt se om bestillingen er sendt. Vi viser også en estimert leveringsdato.

Forbedrede designstudiofunksjoner.

Vi har forbedret designstudioet slik at designprosessen blir enklere. I tillegg har vi lagt til en Livehjelpfunksjon som kan hjelpe deg på få klikk mens du designer produktet ditt.

Du finner mer informasjon om hva som er nytt i designstudioet under Hjelp.

Nye designtjenester.

Nå kan du samarbeide med en designer via 99designs fra Vista. Jobb med profesjonelle designere for å utvikle en ny logo eller et nytt design til bedriften din, og bygg merkevaren din med tilpasset markedsføring.

Hjelp når du trenger det.
Hvis du lurer på noe, kan du finne svar under Hjelp. Og vi står klare til å hjelpe deg hvis du trenger det. Ta kontakt på e-post, via live chat eller ring oss på 800 25 166.