Gå til hovedinnhold

CottoVer® t-skjorte til dame

Premium CottoVer® t-skjortene våre er designet for komfort og er ideelle til hverdagsbruk. Finnes også i herre- og barnemodell. Mer informasjon

Farge
Dekor
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti
  • 160 g/m², 100 % økologisk fair-trade bomull
  • Sertifisert OEKO-TEX®
  • Fullfarge finnes i størrelsene S til XL
  • Ensfarget finnes i størrelse XS til 2XL
  • Tilbys også i herre- og barnestørrelser

Dekor:
Ensfarget trykk (silketrykk) Fullfargetrykk (direkte på stoffet)

VaskeanvisningVaskes på vrangen i kaldt vann. Må ikke renses eller tørkes i tørketrommel. Skal ikke strykes på det dekorerte området.

Et solid og holdbart plagg Denne tilpassede t-skjorten, laget av økologisk fair-trade bomull, er perfekt for sportsdrakter, veldedighetsarrangement eller fritidsaktiviteter. Den er OEKO-TEX®-sertifisert hvilket betyr at den er uten skadelige kjemikalier og skånsom mot huden.

Stilig og allsidig Enten du ønsker en helhetlig stil for hele teamet eller er ute etter et stilig plagg for ulike anledninger, passer denne tilpassede t-skjorten utmerket. Du kan få den slik du vil og sørge for at logoen din blir lagt merke til, uansett hvor du ferdes.

Interaktiv designopplevelse Klar til å lage din egen t-skjorte? Sett ditt eget preg på den – med design og tekst – og velg den fargen som passer best med logoen din. Designstudioet er enkelt å bruke, men dersom du trenger hjelp, hjelper designekspertene våre så gjerne.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign