Loading...

Gi barna en myk og komfortabel T-skjorte.

  • 160 g/m², 100 % økologisk fairtrade-bomull
  • OEKO-TEX®-sertifisert
  • Finnes i størrelser fra 3 til 11 år
  • Også tilgjengelig i modeller for dame og herre

Dekor: Rett på plagget (ubegrensede trykkfarger og design. Myk følelse. Komfortable å ha på seg) eller silketrykk (1 trykkfarge. Glatt, lett teksturert overflate. Gode priser ved større antall).

Vaskeanvisninger: Vaskes på vrangen i kaldt vann. Må ikke renses eller tørkes i tørketrommel. Områder med dekor må ikke strykes.

Holdbart og mykt stoff

Utviklet med tanke på komfort. Den økologiske fairtrade-bomullen gjør denne tilpassede T-skjorten for barn ideell til skolearrangementer, fritidsaktiviteter og trening. Den er OEKO-TEX®-sertifisert, noe som betyr at den er fri for skadelige kjemikalier og føles skånsom mot huden.

Perfekt til alle anledninger

Denne personlig tilpassede T-skjorten har korte ermer og klassisk rund hals, og er et flott innslag til alle barns garderobe. T-skjorten er allsidig og komfortabel og kan designes på flere måter. Den kan brukes ved flere anledninger, som for eksempel under lek i parken eller i bursdagsselskaper.

Interaktivt designstudio

Klar til å tilpasse en premium T-skjorte til småtrollene? Velg en farge som passer til designet ditt og tilpass T-skjorten med egne alternativer i designstudioet vårt. Og hvis du trenger hjelp underveis, er det bare å ta kontakt med designekspertene våre.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign