Loading...

Vis frem designet ditt på gjennomsiktige etiketter.

  • 15 størrelser
  • Standard og tilpassede former
  • Gjennomsiktig plastmateriale
  • Fullfargetrykk

Merk: For å oppnå den gjennomsiktige bakgrunnen kan du ikke bruke design med hvit bakgrunn eller .jpg-filer. Du bør heller bruke .pdf og .png.

Kult design og gjennomsiktig bakgrunn
Lyst til å vise frem logoen din eller markedsføre deg på en annen måte? De tilpassede, gjennomsiktige klistremerkene kan formes rundt designet ditt (med utstansing). Hvis du ønsker å gjøre det enkelt, kan du også velge en standard form på klistremerkene. Uansett hvilket format du velger setter den gjennomsiktige bakgrunnen designet ditt i fokus på alle slags overflater.

Gjennomsiktige klistremerker som fanger oppmerksomhet
Disse solide klistremerkene har fullfargetrykk og selges individuelt. De er perfekte som gaver til kundene, for utdeling på arrangementer eller som små gaver i forsendinger eller handleposer. Og siden vi har så mange størrelser og formater er det enkelt å designe en look som passer til merkevaren din.

Bruk maler eller last opp eget design
Begynn utformingen med å velge formen på klistremerket. Hvis du velger en standardform, kan du benytte deg av de tilpassbare malene våre. Hvis du heller vil ha en tilpasset form, kan du laste opp logoen din eller et eget design i designstudioet vårt. Verktøyet vårt lager så automatisk en tilpasset skjærelinje for klistremerket, og du kan bruke dette som utgangspunkt for videre tilpasning. For å oppnå den gjennomsiktige bakgrunnen kan du ikke bruke design med hvit bakgrunn eller .jpg-filer. I stedet bør du bruke .pdf og .png. Hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt med kundeservice.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign