Slik sletter du et bilde
1
Logg deg inn på kontoen din
2
Åpne Mine opplastinger
Velg Min konto og deretter Mine opplastinger for å få tilgang til opplastede bilder og dokumenter.
3
Velg bildet
Klikk på bildet du ønsker å slette fra opplastingene.
4
Slett bildet
Når du sletter et bilde, fjernes det fra alle produkter som bruker det. Du kan da ikke bestille disse produktene på nytt, men du kan redigere designet og legge til et annet bilde.
Når du sletter en opplasting, er det permanent og kan ikke angres. For å bruke bildet igjen må du laste det opp på nytt.
