Loading...

Hold bordene rene – og engasjer kundene – med tilpassede bordbrikker.

  • Størrelse 420 x 297 mm
  • Velg mellom to papirkvaliteter
  • Horisontalt format
  • Skarpt fullfargetrykk
  • Antall fra 50 til 10 000

Fornøyde kunder, fornøyd personale
Viktig melding til alle bar-, restaurant- og kaféeiere: På utkikk etter en morsom og prisgunstig måte å beskytte bord eller bardisker mot vannmerker og flekker? Tilpassede bordbrikker gjør det enklere å gjøre rent og samtidig engasjere kundene. Legg til informasjon om menyen, merkevaren din, underholdning og mer for å gjøre opplevelsen enda bedre – og få kundene til å komme tilbake.

Tilpasset beskyttelse
Bordbrikkene våre kan tilpasses 100 % på forsiden. I tillegg kan du velge mellom to papirkvaliteter. Hvis du trenger et mer eksklusivt alternativ, kan du velge de imponerende Soft Touch-bordbrikkene våre med en spesiell overflate. De har en tykk og fløyelsaktig laminering som beskytter bordene og fremhever fargene. Hvis du skal legge til spill og aktiviteter, anbefaler vi at du velger matte bordbrikker som er bedre egnet til å skrive på.

Enkel designprosess
Begynn utformingen av de tilpassede bordbrikkene dine, og ta en titt på malene våre du kan tilpasse. (Hvis du har et eget design, kan du laste det opp i designstudioet ved klikke på «Last opp design»). Tilpass designet ditt med en meny eller QR-kode og andre designelementer. Vi tar oss av resten: et profesjonelt trykk, emballasje og forsending. De tilpassede, ferdige bordbrikkene leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign