Loading...

Hold bordene rene – og engasjer kundene – med tilpassede bordbrikker.

  • NYHET: Flere papirkvaliteter å velge i
  • 420 x 297 mm
  • 3 papirkvaliteter
  • Horisontalt format
  • Tydelig fullfargetrykk
  • Antall fra 50 til 10 000

Glade kunder, glade medarbeidere
Melding til alle som driver barer, restauranter og cafeer: Trenger du en morsom og billig måte å beskytte bord og bardisker mot flekker av vann og mat? Med personlig tilpassede bordbrikker blir det ikke bare lettere for de ansatte å holde rent, men du får reklamert for bedriften og engasjert kundene dine. Trykk på menydetaljer, logo, lesestoff og mye mer så går driften glattere og kundene kommer tilbake.

Praktisk og personlig
Brikkene gir deg flere ulike tilpasningsalternativer, inkludert trykk på forsiden og valget mellom tre ulike kvaliteter. Se den siste nyheten: en vannfast papirkvalitet som er kjent for å være holdbar og vannavstøtende. For en luksuriøs stil kan du gå for Soft Touch-brikker med en tykk fløyelsaktig laminering som fremhever fargene og beskytter bordet. Trenger du en overflate til spill og aktiviteter? De matte bordbrikkene er perfekte for tegning og skriving.

Enkel designprosess
For å lage dine egne bordbrikker kan du ta en titt på malene som du kan tilpasse egne behov. (Har du et eget design du vil bruke? Da klikker du på alternativet «Last opp design».) Gjør designet til ditt eget ved å sette på en meny eller en QR-kode og eventuelt andre ting du vil ha med. Vi tar oss av resten: profesjonelt trykk, innpakking og levering av den tilpassede bordbrikken din. Det ferdige produktet leveres rykende ferskt, helt perfekt og klart til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign