Loading...

Reklamer for kampanjer og sesongsalg med butikkskilt.

  • 3 størrelser
  • PVC-plast
  • Skarpt fullfargetrykk
  • Enkle å montere
  • Dobbeltsidig teip inkludert

Reklamer for produkter i butikken
Enten du har varer som må selges ut eller noen gode tilbud, er disse ideelle når du vil sørge for at kundene ikke går glipp av gode butikktilbud. Led kundene i retning nye produkter med iøynefallende hylleskilt, eller fortell dem om spesialtilbud med oppsiktsvekkende hylletopper. Du kan til og med reklamere for gode tilbud eller rabatter for å selge ut varer som har sittet en stund på hyllene.

Kan tilpasses behovene dine
Hylletoppene våre kan fås i en rekke størrelser sånn at du kan finne en som passer dine behov. Supre både for større og mindre bedrifter – rimelig reklameverktøy som kan settes på hyller rundt i butikken og ved kassen for å øke impulskjøp. Og med skarpt fullfargetrykk kan du øke merkeprofileringen med en logo i bedriftens farger.

Intuitiv designprosess
Klar til å lage butikkskilt? Prosessen kunne ikke vært enklere … Når du har valgt størrelse, kan du velge et oppsett fra en av malene våre eller designe ditt eget. Sett på de siste detaljene som logo og QR-kode, og så er alt klart. Og trenger du hjelp underveis, står designerne våre klare til å hjelpe. Når du er fornøyd, pakkes de tilpassede butikkskiltene profesjonelt og sendes til deg.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign