Loading...

Lag doble og tredoble kopier med tilpassede fakturabøker.

  • 2 størrelser
  • 60 g/m² papir
  • Fullfargetrykk
  • 50 sett med tre ark – hvitt, gult og rosa

Merk: Ikke fremhev eller legg til farge på bakgrunner som er ment å skrives på (f.eks. «total»-delen på fakturaen) siden dette vil hindre skriften å kopieres over på kopiarkene.

Praktiske kundekopier
Fakturablanketter hjelper deg å drive bedriften din på en smidigere måte. NCR-papiret fanger opp det du noterer ned på flere sider, og hjelper deg å holde oversikt over betalingskvitteringer, bestillinger og kontrakter. Fakturablankettene våre består av 50 sett med tre ark – hvitt, gult og rosa. Lag doble og tredoble kopier av transaksjoner med merkevaren din på.

Personlig og profesjonelt
Tilpassede blanketter uten karbonpapir gir kundene dine en mer personlig opplevelse. Enten du tilbyr oppussing eller er en profesjonell tjenesteleverandør – legg til din egen logo og stil for et profesjonelt, sammenhengende utseende. Vi trykker i fullfarge på hvert ark slik at blankettene er gjennomgående tydelige og konsistente. Arkene er enkle å rive av, noe som gir fine kundekopier hver gang.

Enkle å designe
Er du klar til å gi bedriftstransaksjonene dine et tilpasset preg med merkevaren din? Kom i gang ved å velge en størrelse og bla gjennom de fullt tilpassbare designmalene våre. Når du har valgt et oppsett, kan du legge til detaljer som fremhever virksomheten din. Se gjennom bestillingen din, deretter ordner vi resten. Vi trykker de tilpassede fakturabøkene dine på en profesjonell måte i det antallet du velger, og sender dem på kort tid.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign