Loading...

Kundene dine får rask og enkel tilgang med teltkort.

  • 2 størrelser
  • 300 g/m² papp
  • 3 papirkvaliteter
  • Anbefalt for innendørs bruk
  • Flott fullfargetrykk

Informasjon på alle overflater
Kunne du tenke deg en enkel måte å kommunisere med kunder på? Tilpassede teltkort er frittstående og tiltrekker seg oppmerksomheten. Bruk dem til å promotere dagens rett eller drink, fremheve spesielle tilbud eller til å dele lenker til sosiale medier. Fra takeaway-bestillinger til bransjemesser er de lette å sette opp og sette ut så får kundene informasjon – også når du ikke har tid.

Iøynefallende og praktiske
De tilpassede teltkortene gjør alle bord og disker om til en markedsføringsmulighet. Merkevaren din trykkes profesjonelt på slik at det gir et enhetlig og profesjonelt inntrykk. Du kan velge mellom 3 papirkvaliteter, inkludert et soft touch laminert alternativ av topp kvalitet. Og med to størrelser kan du ta med mer eller mindre innhold, alt etter som. Hvis du er på jakt etter et stilrent oppsett uten å gi avkall på detaljene, kan du prøve QR-kode-generatoren som gir direkte tilgang til menyen eller nettstedet.

Enkel designprosess
Er du klar til å begynne utformingen? Først laster du opp en logo, et bilde eller ditt eget design i en av de godkjente filformatene. Så legger du til tekst, logoer og eventuelt andre ting du måtte ønske. De tilpassede teltkortene kommer flatpakket. Du behøver bare sette sammen klaffene på undersiden så er de klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign