Gå til hovedinnhold
Loading...

Teltkort

Lag unike teltkort til bruk på disker, som menyer, bordskilt med mer. Fullfargetrykk med enkel designopplasting. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Øyeblikkelig annonsering som du kan sette på plass på få sekunder.

  • 2 størrelser
  • 300 g/m² papir
  • 3 papirkvaliteter tilgjengelig
  • Anbefalt for innendørs bruk
  • Levende fullfargetrykk

Ønsker du en enkel måte å kommunisere med potensielle kunder på? Tilpassede teltkort er allsidige, iøynefallende og perfekte i nesten alle situasjoner. Bruk dem til å annonsere for spesielle tilbud, dele viktig informasjon og sette et personlig preg på disker eller bord i restauranter eller på arrangementer. De er også perfekte til kontaktløse menyer. Du kan sette en QR-kode på den digitale menyen din slik at gjestene dine kan skanne og se hele menyen din direkte på smarttelefonen.

Klar til å begynn utformingen? Begynn med å laste opp det høyoppløselige designet ditt. (Hvis du vil bruke bilder fra Facebook eller mobiltelefonen, får du raskt tilgang til dem.) For å oppnå best mulig kvalitet, bør du passe på at bildene er klare, levende og med høy oppløsning. Når du ser over designet, kan du legge til tekst, logo og finpusse det som du vil. Når du er klar, tar vi oss av resten, og du vil motta de tilpassede teltkortene dine klare til å settes opp og brukes.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign