Loading...

Gjør det å kjøpe billetter nesten like spennende som selve arrangementet med tilpassede billetter.

  • 2 størrelser
  • 300 g/m² papir
  • 2 papirkvaliteter
  • Perforert gjenpart
  • Tydelig fullfargetrykk

Nyttig informasjon til rett tid
Planlegger du et viktig arrangement? Design en overraskende viktig detalj med trykte billetter til arrangementet ditt. Billettene kan fullstendig tilpasses med viktig arrangementsinformasjon, som tid, sted, overskrifter og mer. Deltakerne kan beholde billettene og informasjonen på dem slik at de kan komme i tide og glede seg over arrangementet ditt. Deretter kan du bruke perforeringen til å lage en gjenpart som deltakerne kan beholde, og som også kan gjøre det lettere for dem å gå fritt inn og ut på arrangementsområdet.

Billetter som matcher stilen din
Enten du planlegger et sportsarrangement, en kunstutstilling eller et bedriftsarrangement, så sørger billetter med tilpasset trykk for at de står like mye i stil med temaet ditt som resten av arrangementet. Du kan velge å trykke både forsiden og baksiden, eller kun forsiden, avhengig av behovet ditt. Legg til farger som matcher temaet til arrangementet ditt, eller legg til logoen din på billettene. Velg glanset papir for å fremme bilder og sterke farger, eller bruk et matt papir for et mykt utseende med lett lesbarhet.

Enkle å designe og tilpasse
Er du klar til å begynne utformingen av de tilpassede billettene dine? Du kan designe dem på nettet eller laste opp ditt eget design. Deretter kan du legge til detaljer som logo, arrrangementsinformasjon og mer. Vi tar oss av resten og sender de ferdig trykte billettene dine til deg, klare til å skape spenning.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign