Loading...

Personlig tilpassede vannflasker

Tilpassede drikkeflasker holder deg hydrert, og de er også et effektivt verktøy for å reklamere for merkevaren eller budskapet ditt. Lag dine egne flasker ved å laste opp et eget design eller start fra bunnen av i designstudioet vårt på nettet.

Gå til filtrerte resultater


  Design tilpassede vannflasker som bringer frem budskapet ditt.

  Tilpassede vannflasker er perfekte til trening, utendørsaktiviteter eller for å holde deg hydrert hele dagen. Flaskene våre er ideelle til bruk hjemme, på kontoret eller på farten. Vannflasker med logo er praktiske salgsfremmende gaver som forbedrer merkevaregjenkjenning for hver slurk. I tillegg er gjenbrukbare flasker et holdbart alternativ til engangsflasker i plast.

  Er du klar til å lage dine egne vannflasker med trykk? Det er bare å laste opp logo, design eller tekst for å komme i gang. Eller så kan du lage noe nytt i det nettbaserte designstudioet vårt. Ekspertteamet vårt kan også hjelpe deg med å sette ideene dine ut i livet. Så tar vi oss av resten. Du kan se frem til å motta de nye tilpassede vannflaskene klare til bruk på det neste arrangementet ditt eller turen din.

  Ofte stilte spørsmål

  De fleste er laget av rustfritt stål, aluminium eller plast – men vi tilbyr også vannflasker i keramikk, glass og silikon.

  De varierer fra 350 ml til 1300 ml. Filtrer etter volum for å finne det du er ute etter – du kan også sjekke produktsiden for favorittflasken din.

  Ja, vi aksepterer følgende formater: .jpeg, .png, .pdf, .ai og .ppt.

  Ja, flesteparten av vannflaskene med trykk har et minimumsantall for bestilling. Men hvis du trenger et større antall for salgsfremmende gaver, synker prisen per enhet dess flere du bestiller.

  Vi anbefaler det ikke. Disse personlig tilpassede sportflaskene er laget for kald drikke. Hvis du ønsker å bestille termoflasker, kan du se våre termokrus- og flasker.