Gå til hovedinnhold

PVC-frie bannere

Få folk til å snu seg under neste salg, messe eller arrangement med tilpassede bannere. Bannere laget av PVC-fri polyester finnes i 15 ulike størrelser. Mer informasjon

Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti
  • 15 størrelser
  • 360 g/m² holdbar polyester
  • Innendørs og utendørs bruk
  • Levende fullfargetrykk
  • Velg maljer i metall eller annet oppheng
  • En livssyklusanalyse er utført for dette produktet (LCA)
  • PVC-fritt materiale

Merk: Se Spørsmål og svar om PVC-frie bannere for tips om avhending, opplysninger om materialet med mer.

Et plastfritt alternativ Vil du ha et mer miljøvennlig alternativ til skilting – et alternativ uten plast? Prøv PVC-frie bannere. Vi trykker bannerne på solid polyester og kan brukes både ute og inne. Slik at du kan begrense miljøpåvirkningen din. Heng opp bannere foran butikken, standen eller på arrangementet ditt for å tiltrekke deg oppmerksomhet fra forbigående.

Solid materiale Det PVC-frie materialet er utviklet for å vare lenge, uansett om du bruker det inne eller ute. Med riktig bruk og vedlikehold, kan disse bannerne brukes utendørs i opptil 2 år – like lenge som de tradisjonelle vinylbannerne våre. Trykketeknologien vår med fullfarge gir et flott og detaljert trykk. Og når det er på tide å bytte ut banneret, er dette polyestermaterialet utviklet for renere avhending, uten giftstoffene som finnes i andre materialer.

Enkel designprosess Er du klar til å designe egne PVC-frie bannere? Ta først en titt i galleriet hvor du finner tilpassbare designmaler, eller last opp ditt eget design. Legg deretter til egen informasjon som logo, kontaktinformasjon eller tekst slik at det blir perfekt. Vi tar oss av resten. De flotte PVC-frie bannerne dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign