Loading...

Skill deg ut, og dropp PVC-en.

  • 15 størrelser
  • 360 g/m² holdbar polyester
  • Innendørs og utendørs bruk
  • Tydelig fullfargetrykk
  • Metallmaljer og tilbehør til oppheng tilgjengelig
  • PVC-fritt materiale

Merk: Se Spørsmål og svar for mer informasjon om materialer og mer.

__Et blikkfang __

Ser du etter et banner som er laget for å vare? Prøv vårt PVC-frie alternativ. Det er trykt på slitesterk polyester som er flott både innendørs og utendørs – og er et mer miljøvennlig alternativ siden det reduserer frigjøringen av giftige klorer og dioksiner når det kastes. Heng opp banneret på butikkfasaden, messestanden eller arrangementsoppsettet for å fange oppmerksomheten til forbipasserende.

Holdbart materiale

Det PVC-frie materialet er utviklet for å vare, enten du skal bruke det innendørs eller utendørs. Med riktig bruk og vedlikehold, kan disse bannerne brukes utendørs i opptil 2 år – like lenge som de tradisjonelle vinylbannerne våre. Trykketeknologien vår med fullfarge gir et flott og detaljert trykk. Og når det er på tide å bytte ut banneret, er dette polyestermaterialet utviklet for renere avhending, uten giftstoffene som finnes i andre materialer.

Enkel designprosess

Er du klar til å designe egne PVC-frie bannere? Ta først en titt i galleriet hvor du finner tilpassbare designmaler, eller last opp ditt eget design. Legg deretter til egen informasjon som logo, kontaktinformasjon eller tekst slik at det blir perfekt. Vi tar oss av resten. De flotte PVC-frie bannerne dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign