Loading...

Bordløpere

Gi bordoppsettet ditt et profesjonelt utseende med tilpassede bordløpere. Finnes nå også i 100 % gjenbrukbart, resirkulert materiale. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Pynt arrangementsoppsettet ditt med noe ekstra.

  • NYHET: 100 % gjenbrukbart, resirkulert materiale tilgjengelig
  • 3 størrelser
  • 2 valgfrie materialer
  • Brannhemmende polyester
  • Fargesublimering i fullfarge
  • Mulighet for heldekkende trykk

Skap et blikkfang
Du har kun noen få sekunder på deg til å fange folks oppmerksomhet på arrangementer. De personlig tilpassede bordløperne våre får messeboden din til å skille seg ut og være organisert. For virkelig å bli lagt merke til, legg til en stor, kraftig logo eller en sterk farge, og skap noe som får kunder til å komme inn.

Lette og holdbare
Bordløperne våre er laget av holdbar, 200 g/m² polyester som kan brukes om og om igjen i årevis. Du kan nå velge mellom standard polyester eller resirkulert materiale. Uansett hva du velger, så vil det rynkebestandig stoffet som kan vaskes i maskin forvandle det enkle, sammenleggbare bordet ditt til et profesjonelt blikkfang på messer, utendørsarrangementer og utstillinger i butikken.

Intuitivt design
Er du klar til å sette i gang? Velg alternativene du ønsker for å designe det produktet som passer best til dine behov. Legg så til dine egne bilder, logo og tekst. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Det flotte, tilpassede produktet ditt blir levert klart til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign