Loading...

Frisk opp budskapet med spenstige vinyler til vindu.

  • Tilgjengelige i tilpassede størrelser og former
  • 9 standard størrelser
  • Gjennomsiktig eller opakt materiale
  • Flyttbare og gjenbrukbare
  • Enkle å påføre og fjerne
  • Nal kan legges til i kassen

Merk: For å oppnå den gjennomsiktige bakgrunnen kan du ikke bruke design med hvit bakgrunn eller .jpg-filer. Bruk heller .pdf og .png. istedenfor.

Enkle å flytte rundt
Hvis du har en tendens til å endre meldingene dine ofte – tenk sesongsalg, spesialtilbud og nye produkter – kan vindusfolie (silikon eller PET) være tingen for deg. Og de er enkle å flytte rundt også. Fest dem på butikkvinduet, glassdører – en hvilken som helst glatt overflate – og så kan de fjernes og festes et annet sted.

Enkle å installere
Kan flyttes og påføres enkelt. Fukt overflaten, ta av papiret på baksiden og fest på overflaten. Du kan også bruke en tørr påføring, men husk at vinduet da må være helt rent og tørt før du begynner. Vi tilbyr også nal (selges separat) til å glatte ut eventuelle luftbobler. Du kan bruke den metoden du foretrekker. Folien kan plasseres innendørs og utvendig og flyttes så ofte du vil.

Enkel designprosess
Ta en titt på de mange designene for vindusfolie. Hos oss finner du også bransjespesifikke alternativer. Sett ditt personlige preg på den f.eks med logoen din eller nettadressen. (Bruker du en tilpasset form? Da kan du ganske enkelt laste opp grafikken ved hjelp av redigeringsverktøyet vårt.) Vi tar oss av resten. De statiske klistremerkene leveres klare til bruk. Bare ta av baksiden og fest det ved hjelp av nalen som selges separat.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign