Loading...

Dekaler til vindu

Vindusfolie finner du her.


Perforert vindusfolie finner du her.
Enkel å sette på, flytte og fjerne – det er ikke vanskelig å like tilpassede dekaler til vindu. Solid PET og silikon med mulighet for tilpasset form. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Frisk opp budskapet med spenstige vinyler til vindu.

– NYHET: Finnes nå i tilpassede former

  • 9 størrelser
  • Solid PET og silikon
  • Gjennomsiktig eller opakt klistremerke
  • Flyttbare og gjenbrukbare
  • Enkel å feste og fjerne
  • Nal kan legges til i kassen

Enkel å flytte rundt
Hvis du har en tendens til å endre meldingene dine ofte – tenk sesongsalg, spesialtilbud og nye produkter – kan vindusfolie (silikon eller PET) være tingen for deg. Og de er enkle å flytte rundt også. Fest de på butikkvinduet, glassdører – en hvilken som helst glatt overflate – og så kan de fjernes og festes et annet sted.

Enkel å installere
Dekalene til vindu kan settes på og fjernes lett som en plett. Fukt overflaten, ta av papiret på baksiden og fest på overflaten. Vi tilbyr også nal (selges separat) til å glatte ut eventuelle luftbobler. Vindusfoliene varer i inntil 2 år og kan flyttes rundt så ofte du vil.

Enkel å designe
Du kan starte ved å se gjennom de tilpassede dekal-designene. Du finner også bransjespesifikke alternativer. Sett ditt personlige preg på den f.eks med logoen din eller nettadressen. (Bruker du en tilpasset form? Da kan du ganske enkelt laste opp grafikken ved hjelp av redigeringsverktøyet vårt.) Vi tar oss av resten. De statiske klistremerkene leveres klare til bruk. Bare ta av baksiden og fest det ved hjelp av nalen som selges separat.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign