Loading...

Frisk opp budskapet med spenstige vinyler til vindu.

– NYHET: Finnes nå i tilpassede former

  • 9 størrelser
  • Solid PET og silikon
  • Gjennomsiktig eller opakt klistremerke
  • Flyttbare og gjenbrukbare
  • Enkle å feste og fjerne
  • Nal kan legges til i kassen

Enkle å flytte på
Hvis du har en tendens til å endre budskapet ditt ofte – tenk sesongsalg, spesialtilbud og nye produkter – kan vindusfolie (silikon eller PET) være tingen for deg. Og de er enkle å flytte rundt også. Fest de på butikkvinduet, glassdører – en hvilken som helst glatt overflate – og så kan de fjernes og festes et annet sted.

Enkel å installere
Vindusfolien kan enkelt settes på og fjernes. Fukt overflaten, ta av papiret på baksiden og fest på overflaten. Du kan også bruke en tørr påføring, men husk at vinduet da må være helt rent og tørt før du begynner. Vi tilbyr også nal (selges separat) til å glatte ut eventuelle luftbobler. Du kan bruke den metoden du foretrekker. Folien kan plasseres innendørs og utvendig og flyttes så ofte du vil.

Enkel designprosess
Ta en titt på de mange malene vi har laget for vindusfolie. Hos oss finner du også bransjespesifikke alternativer. Sett ditt personlige preg på den f.eks med logoen din eller nettadressen. (Bruker du en tilpasset form? Da kan du ganske enkelt laste opp grafikken ved hjelp av redigeringsverktøyet vårt.) Vi tar oss av resten. De statiske klistremerkene leveres klare til bruk. Bare ta av baksiden og fest det ved hjelp av nalen som selges separat.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign