Loading...

Gjør midtganger og åpne områder til godt organiserte steder.

  • 8 størrelser
  • 1,8 mm belagt polyester
  • Avrundede hjørner
  • Vannbestandig, ripebestandig og sklisikker
  • Sterkt fullfargetrykk
  • Bestill en nal i kassen

Guide kundene rundt om i butikken
Skal du guide kundene rundt om i lokalene eller gi dem nytt informasjon om bedriften? Med tilpassede klistremerker til gulv kan du formidle alle typer budskap. Designene våre kan tilpasses slik at de blir helt unike, og de tilbys i åtte størrelser, slik at du kan finne akkurat riktig produkt for din bedrift. Du kan ønske kundene velkommen inn, takke dem for besøket og fortelle dem hvor toalettene er.

Antisklioverflate, enkel påføring
Klistremerkene til gulv er laget av solid, sklisikker plast og passer til innendørs bruk. De sitter godt og lenge på ulike harde og jevne overflater som fliser, sement og mer. Tørrpåføringen sørger for et glatt resultat uten bobler og enkel fjerning uten limrester. Fest klistremerket på et rent og tørt gulv og bruk nalen til å skyve bort eventuelle bobler. Og hvis du gjør en feil, er det enkelt å fjerne klistremerket og feste det igjen.

Intuitiv designprosess
Er du klar til å designe dine egne? Se vår kolleksjon av maler du kan tilpasse, og som passer til ditt behov og din bedrift. (Hvis du allerede har en fiks og ferdig design, kan du bruke vår enkle opplastingsfunksjonen vår.) Du kan legge til alle dine spesielle effekter før vi tar oss av trykking, pakking og levering. Dekalene dine din ankommer i perfekt tilstand og klare til bruk.

VistaPrint tilbyr Klistremerker til gulv designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign