Loading...
Gulvdekaler

Gulvdekaler

Hjelp kunder og ansatte med å holde riktig avstand med solide, sklisikre gulvskilt. Vinylfolie med egendefinerbare. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Gjør midtganger og åpne områder til godt organiserte steder.

  • 8 størrelser
  • 0.2 mm vinyl
  • Avrundede hjørner
  • Motstand mot vann, riper og slitasje
  • Fargesterkt trykk i fullfarge

Ønsker du å oppmuntre til sosial avstand på arbeidsplassen – eller til å gi nyttig informasjon i bedriften din? Med egendesignede gulvdekaler kan du formidle alle typer budskap. Gulvdekalene våre er laget av solid, sklisikker vinyl og produserte til bruk innendørs i lang tid, på ulike harde, jevne overflater – fliser, sement og mye mer. Med våre egendefinerbare design kan du velge riktig melding for dine behov, enten du vil holde avstand mellom kunder som står i kø, informere om tidsbegrensede salg eller gi en spesiell støttemelding.

Klar til å designe? Se vår kolleksjon av maler som kan egendefineres for å finne riktig design for dine behov. (Hvis du allerede har en fiks og ferdig design, kan du bruke vår enkle opplastingsfunksjonen vår.) Du kan legge til alle dine spesielle effekter før vi tar oss av trykking, pakking og levering. Dekalene dine din ankommer i perfekt tilstand og klare til bruk.

Klistremerker til gulv

VistaPrint tilbyr Gulvdekaler designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign