Loading...

Del viktig informasjon og reklametekst med ansatte, kunder og lokalbefolkningen.

  • 6 størrelser
  • Vanntett og ripebestandig
  • Matt overflate
  • Levende fullfargetrykk
  • Nal kan velges før betaling

Få frem budskapet, klart og tydelig
Ser du etter en ny måte å formidle budskapet ditt på? Dette selvklebende skiltalternativet kan hjelpe deg å gjøre en hvilken som helst vegg om til en mulighet til å vise frem budskapet ditt, både ute og inne. Teknologien med de selvklebende runde plettene sikrer et glatt, boblefritt feste, og at det er enkelt å fjerne ute å sette merke. Fest klistremerket på en ren, tørr vegg, og bruk nalen til å flate ut eventuelle bobler. Og hvis du gjør en feil, er det enkelt å fjerne klistremerket og feste det igjen.

Valg som passer med merkevaren din
Uansett hva du skal bruke dem til, får du oppmerksomheten med de tilpassede veggklistremerkene våre. Merket tar seg flott og profesjonelt ut med fullfargetrykk på fleksibel, hvit PVC-fri plast. Du kan velge blant seks vannavstøtende og ripebestandige størrelser til å lage velkomstskilt, åpningstider, tjenestebeskrivelser og mye mer. De holder seg godt, på ute og inne.

Intuitiv designprosess
Er du klar til å kreere? Last opp designet ditt eller se på kolleksjonen vår av maler som kan tilpasses, for å finne det designet som passer deg best. Når du har satt ditt personlige preg på det, trykker, pakker og leverer vi klistremerkene til deg, så du kan utnytte plassen på veggene dine.

VistaPrint tilbyr Veggklistremerker designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign