Loading...

Del viktig informasjon og reklametekst med ansatte, kunder og lokalbefolkningen.

  • Mulighet for tilpassede størrelser og egne former
  • Seks standard størrelser
  • Vann- og ripebestandig
  • Matt overflate
  • Sterkt fullfargetrykk
  • Du kan legge til nal i kassen

Enkel påføring: Fest klistremerket på en ren, tørr vegg, og bruk nalen til å flate ut eventuelle bobler. Hvis klistremerket legger seg feil, er det enkelt å ta det av og påføre det på nytt.

Spre budskapet høyt og tydelig
På utkikk etter en ny måte å spre budskapet på blant en stor målgruppe? Dette selvklebende skiltalternativet kan hjelpe deg å gjøre en hvilken som helst vegg om til en mulighet til å vise frem budskapet ditt, både ute og inne. Klistremerkene våre er basert på Dot®-teknologien som gir en glatt påføring uten bobler og limrester. De har et lim som gjør klistremerkene enkle å feste uten feil.

Valg som passer med merkevaren din
Uansett hva du skal bruke dem til, får du oppmerksomheten med de tilpassede veggklistremerkene våre. Klistremerket ser bra ut og gir et profesjonelt inntrykk takket være fullfargetrykket på fleksibel, hvit PVC-fri plast. Du kan velge blant seks vannavstøtende og ripebestandige størrelser til å lage velkomstskilt, åpningstider, tjenestebeskrivelser og mye mer. De holder seg godt, på ute og inne.

Intuitiv designprosess
Klar til å designe dine egne? Last opp designet ditt eller se på kolleksjonen vår av maler som kan tilpasses, for å finne det designet som passer deg best. Når du har satt ditt personlige preg på det, trykker, pakker og leverer vi klistremerkene til deg, så du kan utnytte plassen på veggene dine.

VistaPrint tilbyr Veggklistremerker designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign