Loading...

Få dobbelt så mye tekstplass med dobbeltsidige bannere.

– NYHET: PVC-fritt materiale tilgjengelig

  • 85 x 206 cm
  • 2 kassettyper
  • 3 materialvalg
  • Forhåndsmontert stativ, to bannere og bæreveske
  • Livaktig fullfargetrykk

Fungerer dobbelt så mye

Når du trenger et skilt som ser bra ut både foran og bak, kan du bruke et dobbeltsidig rullebanner. De dobbeltsidige skiltene våre består av to bannere slik at du kan kommunisere med folk fra begge sider. Du kan velge å bruke det samme designet på begge bannerne eller trykke et forskjellig design på hver side av skiltet ditt. Og siden du kan velge holdbare materialer, inkludert PVC-vinyl og PVC-fri polyester, er rullebanneret ditt laget for å vare.

Enkelt å montere

Dobbeltsidige rullebannere er flotte til messer, konferanser og arrangementer i butikk. Rullebannerne har et forhåndsmontert stativ, to bannere og en veske – alt du trenger for å sette opp et iøynefallende og dobbeltsidig skilt på få minutter. Viktig monteringstips: Bruk begge hender til å trekke opp midten av banneret for å ikke skade rullen inne i kassetten.

Intuitiv designprosess

For å begynn utformingen av rullebanneret, kan du utforske designgalleriet vårt eller laste opp ditt eget design. Legg til de tilpassede detaljene dine og fullfør designet før vi tar oss av resten. Det profesjonelt trykte banneret leveres i en praktisk veske, klart til bruk på det neste arrangementet ditt.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign